Elkezdődtek a Sólyomszem-sorozat munkálatai: Forgatási képeken a két főszereplő!

2020. december 03. - Marvel Magyarország

Újabb Marvel-produkció gyártása vette kezdetét.

hawkeye-concept-art-main.jpg

Mint arról már beszámoltunk tegnap, kiszivárgott forgatási anyagok leplezték le Kate Bishop megformálóját a Sólyomszem-sorozatban, és habár hivatalosan még mindig nem jelentették be, most már elég egyértelmű, hogy Hailee Steinfeld alakítja a fiatal hősnőt, aki egyébként már tavaly is felmerült a szerep kapcsán.

A felvételről azóta sokkal jobb minőségű képeket is közzétett valaki, szóval közelebbről is lehetőségünk van megfigyelni a legelső jelenetek egyikét, amit rögzítenek a készülő sorozathoz. Az anyagokon azt lehet látni, amint a Jeremy Renner alakította Clint Barton és Steinfeld Kate Bishopja, aki egy íjat is lóbál a kezében, egy metróállomás lépcsőin siet le, aztán pedig türelmetlenül várják a következő szerelvény érkezését. Valószínűleg ez a szekvencia egy üldözéses jelenet része lesz, ám a két főszereplő nincs egyedül, hiszen a képek tanulsága szerint velük lesz Sólyomszem félszemű ebe, Lucky, a "pizza kutya" is.

Ehhez ugyan már szuper éles szemmel kell rendelkezni, de elvileg Renner hallókészüléket visel a felvételeken, ami szintén alátámasztana egy korábbi híresztelést, miszerint karaktere halláskárosulttá válhat a sorozatban. Sólyomszem halláskárosulása nem lenne meglepő annak fényében, hogy a képregényekben a Crossfire elleni küzdelem során egy hangrobbanást előidéző nyíl miatt 80%-ban elveszíti hallását, ami viszont hozzájárult ahhoz, hogy még kifinomultabbak legyenek egyéb érzékszervei. Talán a Marvel Moziverzumban ez lesz az ürügy arra, hogy átadja valaki másnak a stafétabotot?

A sorozattal kapcsolatban az is felmerült korábban, hogy a Fekete Özveny egyik karaktere, a Florence Pugh megformálta Yelena Belova is felbukkanhat benne. A Sólyomszem-sorozatot valamikor 2021-ben mutathatják be a Disney+ kínálatában, és mininek, avagy limitált epizódszámú szériának tervezi a Disney, írója és executive producere pedi Jonathan Igla, a Reklámőrültek egyik alkotója lesz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7416316324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása