BREAKING: Jamie Foxx visszatérhet Elektróként a Pókember folytatásában!

2020. október 01. - Marvel Magyarország

Mit szólnátok némi rázós hírhez?

jamie-foxx-electro.jpg

Máris megnyílna a multiverzum, vagy valami egészen másról van szó? Jamie Foxx, aki Elektróként vette fel a harcot Andrew Garfield Pókemberével szemben a 2014-ben bemutatott A csodálatos Pókember 2-ben, hamarosan visszatérhet a szerepéhez, méghozzá a Marvel Studios és a Sony Pictures koprodukciójában készülő, Tom Holland-féle harmadik Pókember-filmben.

Az információról a The Hollywood Reporter számolt be elsőként, a portál ugyanis arról értesült, hogy már a végső tárgyalások folynak Foxx visszatérésével kapcsolatban. Az egyelőre kérdéses, milyen módon akarják őt visszahozni, hiszen A csodálatos Pókember 2-ben csúfos véget ért a karakter, ezért multiverzum ide vagy oda, alaposan meg kellene magyarázni, miért élhet az ott megismert Elektro. A legegyszerűbb magyarázat persze az lenne, ha J. K. Simmons esetéhez hasonlóan egy másfajta Elektrót ismerhetnénk meg, csupán ismét Foxx megformálásában, aki korábban teljes erőbedobással dolgozott ezen a nagyon rosszul megírt figurán.

Mindazonáltal nem zárható ki az az eshetőség sem, miszerint a multiverzum szellemében egy sokkal különlegesebb megoldással él majd a stúdió, ami most mindennél jobban passzolna a Marvel Moziverzum tendenciájához. A WandaVision és a Doctor Strange in the Multiverse of Madness ugyanis már alaposan pedzegetni fogja az alternatív világokat, a Sonynál pedig bőszen épül a Pókverzum, szóval nem elképzelhetetlen, hogy A csodálatos Pókemberben megismert Elektro újbóli szerepeltetése lesz ennek az első látványos megtestesülése.

A legutóbbi jelentések szerint a Pókember 3. bemutatója 2021. december 17-ére van időzítve, és amennyiben megerősítést nyer a fenti hír, Jamie Foxx megérdemelten bizonyíthat másodjára is a hálószövő klasszikus ellenlábasaként, ezúttal remélhetőleg egy sokkal színvonalasabb forgatókönyv kíséretében. A folytatásfilm gyártása valamikor az ősszel kezdődhet, és a címszereplő Tom Holland mellett egyaránt visszatér benne Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon és Tony Revolori is.

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5016224100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.10.02. 09:59:42

hát nem biztos, hogy kellene ő...
annyira nem volt megrázó.
süti beállítások módosítása