Megérkeztek az első képek a Marvel természetfeletti thriller sorozatából

2020. július 14. - Marvel Magyarország

Bemutatkozik a Helstrom.

helstrom-first-look-main.jpg

Idén októberben a Hulu streaming platformra érkezik a természetfeletti irányvonalat képviselő Helstrom, a Marvel tévéstúdió utolsó élőszereplős sorozata a Jeph Loeb-érából. Ha valaki nem lenne képben, tudni kell, hogy a Marvelnél történt szervezeti átalakulásokat követően a vállalat sorban beszántotta a Marvel Television sorozatait, köztük a szintén a Hulura tervezett Ghost Rider-sorozattal, azonban a Helstrom készítése haladt rendben.

A vállalatnál nem titkoltan a Marvel Moziverzum saját Disney+-sorozataira szeretnének inkább pénzt és energiát fordítani, azonban A SHIELD ügynökei idei befejezése után még a Helstrom is bemutatásra kerül. A természetfeletti thriller főszereplője az először a Ghost Rider-képregényben feltűnt Daimon (Tom Austen) és Ana Helstrom (Sydney Lemmon), egy rejtélyes és nagyon erős sorozatgyilkos egyedi képességekkel felruházott gyermekei, s ők ketten vadásszák le az emberiség legrosszabb egyedeit.

Az amerikai IGN mutatta be az első jelenetfotókat a Marvel-sorozatból, ami egyelőre leginkább a szereplőket hivatott középpontba helyezni, magából a cselekményből nehéz bármire is következtetni ezekből. Mindazonáltal a július 22-26-ig tartó Comic-Con@Home során még többet megtudhatunk majd, és elképzelhető, hogy az előzetes is akkor debütál.

Austen és Lemmon mellett a tízrészes sorozatban benne lesz továbbá Elizabeth Marvel, mint Daimon és Ana édesanyja, Victoria Helstrom, valamint Robert Wisdom (a titokzatos Caretaker), Ariana Guerra (Gabriella Rosetti), June Carryl (Dr. Louise Hastings) és Alain Uy (Chris Yen). A showrunner a Lost - Eltűntek, a Hawaii Five-0 és a A SHIELD ügynökei elkészítésében is szerepet vállalt Paul Zbyszewski.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9716006348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.07.15. 09:49:42

és akkor a lovas még vendégszereplésként SE?

Marvel Magyarország 2020.07.15. 10:06:31

@doggfather: Kellemes meglepetés lenne, de nem vennénk rá mérget. Az oda-vissza felbukkanós, természetfeletti tévés univerzum ötlete együtt halhatott a Marvel tévéstúdió kvázi felszámolásával és a Ghost Rider-sorozat törlésével. Ráadásul bármilyen minőséget is hoz majd a Helstrom, esélyesen minisorozatként kezelendő, mert a Marvel Paul Zbyszewski showrunnerrel áprilisban szerződést bontott.
süti beállítások módosítása