Izgalmas pletyka kering A Hangya folytatásáról, ami a főgonoszt is leleplezhette

2020. április 06. - Marvel Magyarország

Ha ez mind igaznak bizonyul, ambiciózus folytatásnak nézünk elébe.

ant-man-and-the-wasp-still.jpg

Ugyan hónapokkal ezelőtt még kétséges volt, most már egész biztosan elkészül A Hangya és a Darázs folytatása, amelyet az elmúlt napok információi alapján a Rick és Morty írója és producere, Jeff Loveness vethet papírra. Nem sokkal ezután viszont arról szólt a fáma, hogy Loveness csatlakozása előtt készült már egy forgatókönyvvázlat a filmhez, méghozzá a címszereplőt megformáló Paul Rudd tollából.

Ez önmagában nem okozhat nagy meglepetést, hiszen Scott Lang alakítása mellett a színész mindkét eddigi A Hangya-film történetébe bedolgozott, ami azonban ennél is érdekesebb, hogy a Geeks Worldwide megtudott egyet s mást a cselekménnyel kapcsolatban. A portál azt írja, hogy Rudd vázlatában az A.I.M., vagyis az Alkalmazott Ideológiák Mechanizmusa nevű szervezet, valamint M.O.D.O.K. szerepelt főgonoszként. A Stan Lee és Jack Kirby által megálmodott terrorista szervezetet a Marvel Moziverzumban is láthattuk már a Vasember 3-ban, de állítólag a novemberre halasztott Fekete Özvegyben is számíthatunk a felbukkanására.

M.O.D.O.K., valódi neve George Tarleton egy egyszerű, ám nagy intelligenciájú tudós volt a szervezetben, akit miután akarata ellenére kijelöltek egy kísérlet alanyaként, az eljárás végére emberségének minden darabkája a műtőasztalon végezte. M.O.D.O.K. hatalmas szellemi és pszionikus képességek birtokosa lett, majd átvette az irányítást az A.I.M. felett. A lap értesülései szerint ő volt az a titokzatos megbízó, akire A Hangya és a Darázsban megjelent Walton Goggins karaktere, Sonny Burch többször is utalt, ezzel előkészítve a szereplését a franchise következő felvonásában.

A portál azt is megtudta, hogy a folytatásban feltűnhetett volna a Disney-Fox egyesülés következtében visszaszerzett Fantasztikus Négyes, ugyanakkor időközben átvariálták a terveket, és végül az Ifjú Bosszúállók csapata kaphat kiemelt szerepet a cselekményben. Bármennyire is szeretnénk már látni a Marvel-képregények első családját a filmes univerzumban, a fiatal szuperhősöket tömörítő társaságot már csak az apja nyomdokaiba lépő Cassie Lang miatt is kézenfekvő választás lenne a filmben bemutatni, bár azt egyelőre lehetetlen lenne megtippelni, hogy milyen felállásban. Mint tudjuk, a tagokat a Marvel Moziverzum elkövetkező projektjeiben fogják felvezetni, egy könnyedebb hangvételű A Hangya-filmnél pedig nehéz elképzelni ideálisabbat, ahol először összeállhat a csapat.

modok-aim.jpg

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7215593422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása