A Rick és Morty írója vetheti papírra A Hangya-folytatás forgatókönyvét

2020. április 04. - Marvel Magyarország

Igazán impozáns nevet szerződtetett a stúdió.

ant-man-main.jpg

Habár a koronavírus-járvány hatására a Disney alaposan átrendezte a Marvel Moziverzum bemutatónaptárát az elkövetkező két évre vonatkozóan, amit biztosan nem érint ez az újratervezés, az A Hangya harmadik része. Csak nemrég tudhattuk meg, hogy hivatalosan is folytatódnak Scott Lang kalandjai az első két felvonás rendezői feladatait ellátó Peyton Reed közreműködésével, ám a tervezett premierdátumról még nem szól a fáma, elvégre jelen pillanatban áll össze maga a forgatókönyv is.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Rick és Morty írója és producere, Jeff Loveness kapta azt a feladatot, hogy vesse papírra A Hangya folytatását. Loveness többek között a Jimmy Kimmel Live! beszélgetős műsorba is bedolgozott íróként, munkálkodott Daniel Radcliffe antológiasorozatán, a Csodatévőkön, valamint az Oscar- és Emmy-díjátadókon is több ízben ügyködött a múltban. Mindennek a tetejébe Marvel-képregényeket is találni az írói kreditjei között, noha ott elsősorban olyan kozmikus hősökkel dolgozott, mint például Nova és Groot.

Bár alapvetően biztató hír, hogy már dolgoznak a folytatáson, mivel az epidémia a teljes filmipar helyzetét bizonytalanná tette, ezért lehetetlen lenne megtippelni, hogy mikor kezdődhet a produkció. Az mindenesetre biztos, hogy az első két rész direktora mellett természetesen Paul Rudd is visszatér Scott Lang bőrében, míg egyes híresztelések szerint a cselekményben kiemelt szerepet kaphat az Ifjú Bosszúállók csapata is.

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1715590500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása