SZUPERHŐS SZEMLE: A Loki előkészítheti a terepet egy új nagyhatalmú gonosz számára?

2020. február 18. - Marvel Magyarország

Érdekességek röviden és tömören a Marvel világából.

loki-kang-main.jpg

Mivel napról napra egyre több olyan érdekességgel találkozunk a Marvel világának eseményei közül, ami nem több egyetlen mondatnál, azonban említésre mindenképp érdemes, ezért mostantól rendszeresen jelentkező rovatunkkal az ilyen típusú információkat fogjuk egyetlen posztba ömleszteni, elvégre nem szeretnénk, ha bármi fontosról lemaradnátok. A szuperhős szemlében tömören, lényegre törően, színesen igyekszünk beszámolni az apróbb fejleményekről. Vágjunk bele!

  • Kevin Feige eddig sem csinált titkot belőle, hogy mostantól a Disney+-ra készülő Marvel-sorozatokat is érdemes lesz követni az összefüggések megértéséhez. Ezt erősíti a Full Circle Cinema legújabb értesülése is, miszerint a Lokira koncentráló minisorozat valamilyen formában megágyazhat Kang, a hódító érkezésének, aki a Bosszúállók egyik legikonikusabbb ellenségének számít, és a Disney/Fox egyesülésnek köszönhetően már a Marvel stúdió is szabadon felhasználhatja. Az nem derült ki, hogy az időt fegyverként használó gonosz benne lesz-e a szériában, vagy a későbbi belépőjének mindössze utalások formájában ágyaznak meg, mindazonáltal Kang a képregényekben az idővonalat figyelő és az arra veszélyes egyedek kiirtására szakosodott Time Variance Authority tagja volt, és a szervezetnek köztudottan a Lokiban is kiemelt szerep jut.
  • Woody Harrelsont még csak egy stáblistás jelenet erejéig láthattuk Cletus Kasady, alias Vérontó szerepében, azonban a Venom ősszel érkező folytatásában már főgonoszként tűnik majd fel. A címszereplőt alakító Tom Hardy a napokban egy "Helló, Cletus" megjegyzés kíséretében közzétette az első hivatalos (színfalak mögötti) képet a karakterről, természetesen egyelőre civilben, melyet látva sokan fellélegezhetnek, hogy a második részre már sikerült elhagyni azt a torzonborz fizimiskát, mint legutóbb a rács mögött.

venom-2-cletus-kasady-first-look.jpg

  • Mint az korábban már kiderült, a Fekete Özvegy nem a hagyományos értelemben vett eredetsztori lesz, nem ugrunk ugyanis olyan sokat vissza az időben. A cselekmény az Amerika Kapitány: Polgárháború után játszódik, amikor a címszereplő szökésben van, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne láthatnánk flashbackeket a hősnő múltjából. „Nos, visszamegyünk az időben akkorra, amikor még jóval fiatalabbak voltak. Náluk [Scarlett Johansson és Florence Pugh] fiatalabb színésznők játsszák el ugyanazokat a karaktereket, amiből még az előzetesben is láthattok valamennyit” – árulta el egy interjúban a sminkért felelős Paul Gooch és David White páros. Tehát amennyiben nem végzik ezek a jelenetek a vágóasztalon, a film betekintést nyújt Natasha és Yelena Belova kiképzésébe, illetve végre választ kapunk arra, mi is történt abban a bizonyos Vörös Szobában.

rra.png

  • A Bosszúállók: Végtelen háborúhoz kiadott koncepciós terveknek köszönhetően egy ideje tudjuk már, hogy a filmben a Benedict Cumberbatch alakította Doctor Strange megkapta volna Tony Stark nanoruháját. A stúdió művésze, Phil Saunders a minap hivatalosan megosztotta ezeket a munkákat, és egy rövid magyarázatot is fűzött hozzá: „Az űrhajón Tony Stark átirányította volna a páncélját Strange-re, hogy megvédje Áspis Száj kínzótűitől, ám ez az elképzelés végül kikerült a Végtelen háború forgatókönyvéből.” 

  • A Morbius első előzetesével néhány dolog világossá vált a Sony képregényfilmes univerzuma kapcsán, mint például az, hogy a film egy világban játszódik a Tom Holland-féle Pókemberrel. A Jared Leto főszereplésével készült produkcióban több dolog is alátámasztja majd ezt a kapcsolódást, amit most a közösségi médiában erősített meg a stúdió. A Hírharsona mellett Peter osztálytársa, a filmbéli Flash Thompson is kapott egy saját Instagram-felületet, melynek történetében megjelent a Hírharsona reklámplakátja, ahol Pókember eltűnése mellett "A gyilkos Kasady kiszabadult!" és a "Vámpír New Yorkban?" címek tovább szövik az univerzumok közötti átfedést. „Tudjátok, néha hiányoznak azok az idők, amikor a világot nem akarták elpusztítani vámpírok, földönkívüliek és repülő robotemberek” – panaszkodik Flash az ötletes vírusmarketing részeként.

morbius_notizia-2.jpg

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6715479080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása