Kevin Feige szerint a Marvel Moziverzumban a multiverzum feltárása a következő lépés

2019. december 12. - Marvel Magyarország

Kihagyhatatlan ziccer lenne az univerzumépítés szempontjából.

doctor-strange-hir-main.jpg

Már az első Bosszúállók film debütálásakor minden rajongó lenyűgözve nézte, hogy miként hozott össze ennyi különféle világot a Marvel Studios Kevin Feige vezetése alatt, az elmúlt évekre viszont gyökeresen megváltozott az univerzum komplexitása. Ezen a ponton jogosan merülhet fel a kérdés: mégis hova lehet fejlődni ennyi film és a Bosszúállók Végjátéka után? Nos, a válasz a multiverzumban keresendő, legalábbis a Marvel-főnök legutóbbi állítása ezt látszik alátámasztani.

A múlt héten Sao Paulóban megrendezett Comic Conon Feige a filmes univerzum eddig megtett és jövőbeli nagyobb lépcsőfokairól beszélt egy nyilatkozatban: „Amikor elindítottuk a Marvel Moziverzumot, minden Tony Starkról szólt. Bemutattuk Tony Starkot a világ számára, Vasember képében. Aztán meséltünk egy kicsit az asgardiakról és szuperkatonákról, majd összehoztuk őket a Bosszúállókban. Mindig is szerettem az űrfilmeket, a nagy intergalatktikus kalandokat, épp ezért is készült el A galaxis őrzői, amelyre a közönség is velünk tartott, és így jutottunk el egy Végjáték-szintű produkcióhoz.”

„Mindig szerettem volna bevonni az időutazást, és erre a Végjátékban sort tudtunk keríteni. A multiverzum a következő lépés a Marvel Moziverzum evolúciójában, és a Doctor Strange in the Multiverse of Madness megnyit majd egy utat, amit aztán összeköthetünk a Disney+ sorozatokkal, már a WandaVisiont megelőzően is, és a későbbi filmekkel, ami hihetetlen jó móka lesz. A rajongóktól folyamatosan azt a visszajelzést kapjuk, hogy még többet szeretnének látni, új helyekre szeretnének ellátogatni, és ez kellőképpen felbátorított minket arra, hogy őrületes dolgokat lépjünk meg a multiverzummal.” 

Azt már tudjuk, hogy a WandaVision és a Doctor Strange folytatásának eseményei összefüggnek majd, azonban korábbi híresztelések szerint hasonló lesz a helyzet a Loki-sorozat esetében is. Tekintettel arra, hogy Skarlát Boszorkány és Vízió közös sorozata előtt csak a földhözragadt Sólyom és a Tél Katonája, valamint a Tom Hiddleston alakította Loki műsora kerül terítékre, nem nehéz megtippelni, hogy a kettő közül melyikre utalhatott a Marvel elnöke. A Marvel-filmek negyedik fázisa tehát minden korábbinál változatosabb és komplexebb lesz, és ez a párhuzamos univerzumok elmélete révén nem csak annak köszönhető, hogy a filmek mellé becsatlakoznak a Disney+ által szolgáltatott sorozatok is. 

(forrás: ComicBook.com, Slashfilm)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8215348356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.12.13. 10:21:27

igaza van. nehéz lenne emelni a tétet ha maradnak az újak/régiek ugyanott ahol eddig.
süti beállítások módosítása