Excelsior 2019 - Legjobb színész, színésznő és új karakter mozifilmben

2019. december 07. - Marvel Magyarország

Excelsior-díjátadó: 2019/1. forduló

excelsior_2019_v1.jpeg

Elérkezett az év vége, úgyhogy itt az ideje, hogy számot vessünk 2019 legjobb filmes és tévés produkcióval a Marveltől. Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy minden decemberben megrendezésre kerül házi díjátadónk, a Stan Lee tiszteletére elnevezett Excelsior. Az egész hónapon átívelő verseny lényege, hogy megtaláljuk az év leginkább emlékezetes címeit, alakításait és pillanatait a Marvel logójával ellátott alkotásokból szemezgetve. Ezúttal összesen 14 darab kategóriával készülünk nektek, különféle szempontokat figyelembe véve.

Szerkesztőségünk összedugta a fejét, és a hónap során még négy ehhez hasonló cikkel fogunk jelentkezni újabb és újabb díjtípusokat felfedve, ahol az általunk kiválogatott esélyesek közül segíthettek győztest választani. Mint az lenni szokott, szavazataitok alapján a hónap végén ünnepélyesen kihirdetjük, hogy kik lettek a közönségdíjasok, valamint szokás szerint a csapatunk is ítéletet hoz majd. A legelső fordulóban a legjobb mozifilmes színésztszínésznőt, valamint új karaktert keressük – minden szekcióban csak egyetlen lehetőség választható, ezért alaposan gondoljátok át, szerintetek kit illet meg a szavazat. 

powered by Typeform

A szavazatokat december 30-án fogjuk összesíteni, az év utolsó napján pedig bemutatjuk a végeredményeket és kiosztjuk a méltán megérdemelt díjakat. (A cikkek folyamatosan elérhetőek lesznek az oldalon, szóval ha nehéz a döntés vagy lemaradtatok volna valamelyikről, később is tudtok majd szavazni.)

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr10015341754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása