Bemutatták az első képeket a WandaVision és a Falcon and the Winter Soldier sorozatokból

2019. december 07. - Marvel Magyarország

Már mozgásban is néznénk őket!

wandavision-the-falcon-and-the-winter-soldier.jpg

Kevin Feige szintén jelen volt a Sao Paulóban a hétvégén megrendezésre kerülő brazil Comic-Conon, ahová szokásához híven nem üres kézzel érkezett. Habár sok rajongó várakozásával ellentétben az ötödik fázis cím nélküli bemutatódátumairól semmit nem fedett fel a Marvel elnöke, de arra azért elég volt a félórás panelbeszélgetés, hogy megmutassa az első képeket a jelenleg is forgatás alatt álló WandaVision, valamint Sólyom és a Tél Katonája című minisorozatokból. 

Feige azt már korábban is megerősítette, hogy az Elizabeth Olsen által játszott Skarlát Boszorkány és Paul Bettany Víziójának közös sorozata egy különös hibrid lesz, hiszen miközben lesznek benne a filmeket idéző akciójelenetek, alapvetően az 1950-es évekbeli sitcomok hatását fogja kelteni. Nos, ha ezt nem tudtuk volna előre, akkor is meglehetősen beszédes lenne az első jelenetkép, amelyen a két címszereplő az imént említett évtized stílusát idéző öltözetben és frizurával ücsörög egy kanapén.

Még nem lett kimondva ugyan, de ezt az alternatív valóságot minden bizonnyal Wanda fogja megteremteni, akinek az ereje minden eddiginél jobban kiaknázásra kerül: „Lehetőségünk adódott elmesélni a történetüket. Még többet megmutatni Wanda képességeiből, abból, hogy mi teszi Víziót Vízióvá, és ami a legfontosabb, feltárni egy olyan nevet, amit ha nem tévedek, korábban ki sem mondtunk még a Marvel Moziverzumban – viszont a sorozatban nagyon fontos lesz az a tény, hogy Wanda a Skarlát Boszorkány” – magyarázta Feige. „De mit jelent ez egész pontosan? Ezzel a kérdéssel fogunk eljátszani, egyszerre szórakoztató és félelmetes módokon, méghozzá úgy, hogy annak következménye legyen az MCU negyedik fázisának egészére.”

Ezzel szemben a Sólyom és a Tél Katonája továbbra is egy abszolút földhözragadt kémthrillert ígér a főszereplők közti szórakoztató dinamikával megfűszerezve, amivel nagyszerűen illeszkedne az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Polgárháború által képviselt, sokkal komolyabb hangvételű Marvel-darabokhoz. A Bosszúállók: Végjátékban a pajzsot megöröklő Sam Wilson (Anthony Mackie) és Bucky Barnes (Sebastian Stan) hétköznapi öltözetben láthatóak a sorozatból származó első képeken, arra tehát még várnunk kell, hogy a nemrég koncepciós vázlatokon felfedett szerelésekben vehessük őket alaposan szemügyre.

A Falcon and the Winter Soldier valamikor 2020. őszén, a WandaVision pedig 2021. tavaszán debütál a Disney+-on.

ccxp-jelenetkep1.jpg

ccxp-jelenetkep2.jpg

ccxp-jelenetkep3.jpg

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr415342990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása