Jelentések szerint a női Loki is szerepel a Loki sorozatban, ráadásul már meg is van, ki játssza

2019. november 17. - Marvel Magyarország

A szériához most csatlakozó színésznő ugyanis elvileg őt játssza.

loki-female-loki.jpg

Ezekben a napokban röppent fel a hír, miszerint a Tom Hiddleston főszereplésével a Disney+-ra készülő Marvel-sorozatban benne lesz Sophia Di Martino, ugyanakkor az nem derült ki, hogy pontosan milyen szerepet szánnak a főként az Into the Badlandsből és a Beatlest ünneplő Yesterday-ből ismert angol színésznő számára. Most viszont talán megvan a válasz, méghozzá a női Loki személyében. 

A Deadline írta meg ugyanis, hogy egy produkcióhoz közel álló forrás szerint Di Martino a csínytevés istene női inkarnációját fogja alakítani, azonban amíg a Love and Thunderben felbukkanó női Thor esetében egy különálló karakterről van szó a Natalie Portman alakította Jane Fosterrel, addig a sorozatban csak egy Loki lesz, akinek a szerepén Hiddleston megosztozik Di Martinóval. Ennek meglehetősen egyszerű oka van, mégpedig az, hogy Loki nem csak férfiként szokott megjelenni. Köztudottan mind a mitológiában, mind a Marvel-képregényekben előfordult, hogy alakváltó képességét kihasználva női alakot vett fel.

Mivel a Marvel egyelőre nem fedte fel hivatalosan Di Martino karakterét, természetesen az is megeshet, hogy végül egészen más szerepben látjuk majd a szériában. Sokan tippelnek például a Varázslónőre, más néven Amorára, aki a képregényekben Thor egyik legnagyobb ellensége és az egyik legerősebb mágiahasználó Asgardban. Mindenesetre tekintve, hogy a címszereplőt játszó Hiddleston után elsőként szerződött a sorozathoz, minden bizonnyal hangsúlyos lesz a színésznő jelenléte.

A Doctor Strage második és a Thor negyedik részéhez egyaránt szorosan kapcsolódó széria showrunnere a Rick és Morty egyik írója, Michael Waldron lesz, a rendezője pedig Kate Herron, aki olyan Netflix-sorozatokon dolgozott idén, mint az Underground szex oktatás vagy a szintén egy képregény által inspirált Napkelte. A hatrészesre tervezett Loki-sorozat a korábbi hírek szerint azt fogja nyomon követni, hogyan befolyásolja a csínytevés istene a birtokában levő Végtelen Kővel az emberiség történelmének fontos eseményeit.

sophia-di-martino-loki.jpg

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4015310010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása