Megvan, ki játszhatja a főszereplő másik ellenfelét a Venom folytatásában

2019. október 19. - Marvel Magyarország

Tehetséges színésznőnél landolhat a szerep.

venom-2-naomie-harris-tom-hardy.jpg

A Venom stáblistás jelenetében már felvezették a folytatás gonosztevőjét a Woody Harrelson megformálta Vérontó személyében, de az újabb hírek szerint nem ő lesz a címszereplő egyetlen ellenfele a film második részében: Sikoly, polgári nevén Frances Barrison ugyanis szintén szerepet kap a történetben, aki képregényes pályafutása során gyakran Cletus Kasady, azaz Vérontó szerelmeként, illetve tettestársaként tűnik fel. Éppen ezért teljesen logikus döntés bemutatni ezt a karaktert, akihez már potenciális színésznőt is tudunk társítani.

A napokban még arról lehetett hallani, hogy a Sonynál főként a relatíve ismeretlenebb neveket részesítik előnyben, ez viszont nem feltétlenül mondható el Naomie Harrisről, aki a Hollywood Reporter értesülései szerint jelenleg tárgyalásokat folytat Frances eljátszása kapcsán. A színésznő többek közt olyan filmeknek köszönheti ismertségét, mint a 28 nappal később, a Karib-tenger kalózai sorozat, illetve két James Bond-film: a 2012-es Skyfall és a 2015-ben bemutatott Spectre – A fantom visszatér. 2016-ban ráadásul Oscar-díjra, Golden Globe-díjra és BAFTA-díjra jelölték a Holdfény című filmben nyújtott alakításáért.

Frances eredetileg a Tom DeFalco és Ron Lim által jegyzett Spider-Man Unlimited első számában lépett színre akkoriban még drogdílerként, mielőtt egy trauma hatására megmutatkoztak a mutánsképességei: ezek közé tartozik a repülés, a hangok manipulálása, az energiasugarak kilövése vagy éppen a sötét érzések felébresztése másokban telepatikus úton. Naomie Harris mindenesetre nagyszerűen illene az Andy Serkis rendezte Venom 2. ígéretes szereplőgárdájába, amelyben a főszereplőt alakító Tom Hardy és Woody Harrelson mellett az Anne Weyinget játszó, frissen Emmy-díjas Michelle Williams is visszatér.

A film előreláthatóan 2020. október 2-án kerül az amerikai mozikba.

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2015232838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása