Venom egy másik képregényes ellenféllel is szembenéz a folytatásban

2019. október 16. - Marvel Magyarország

Ezzel kettőre nő Tom Hardy ellenfeleinek száma.

venom-shriek-top.jpg

A Deadline forrásai szerint a Venom előkészületek alatt álló folytatásában a Woody Harrelson által megformált, még az első film stáblistás jelenetében beharangozott Cletus Kasady, azaz Vérontó mellett Sikoly (eredeti nevén Shriek) is tiszteletét teszi gonosztevőként. A karakter, polgári nevén Frances Barrison eredetileg a Tom DeFalco és Ron Lim által jegyzett Spider-Man Unlimited első számában mutatkozott be akkor még drogdílerként, mielőtt egy trauma hatására megmutatkoztak a mutánsképességei: ez magában foglal olyanokat, mint például a repülés, a hangok manipulálása vagy energiasugarak kilövése. 

Tekintettel arra, hogy pályafutása során Frances gyakran Kasady szerelmeként, illetve tettestársaként tűnik fel a képregényekben, éppen ezért teljesen logikus döntés szerepeltetni ezt a karaktert, már amennyiben nagyobb kihívást szeretnének a Tom Hardy alakította címszereplő számára. Az információk szerint a szereplőválogatást már megkezdték a Sonynál, sok színésznővel a listán, de főként a relatíve ismeretlenebb neveket részesítik előnyben.

Habár a Venom jórészt közepes kritikákat kapott, a pénztáraknál kiemelkedően teljesített: végül 856 millió dollárt sikerült összeszednie világszerte, amivel gyakorlatilag garantálttá vált a folytatás. A filmet rendező Ruben Fleischer azonban a Zombieland második része miatt nem vállalta az új rész rendezői feladatait, így a helyére felettébb izgalmas választásként Andy Serkis érkezett. Egyelőre nem sokat tudunk az előreláthatóan 2020. október 2-án mozikba kerülő folytatásról, amelyben a főszereplő Hardy és Woody Harrelson mellett az Anne Weyinget játszó, frissen Emmy-díjas Michelle Williams is visszatér.

carnage-shriek.jpg

(forrás: Collider, Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3415224980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása