[D23] Több elfeledett Marvel-karakter is visszatér a WandaVision sorozatban

2019. augusztus 24. - Marvel Magyarország

Minél több kiderül róla, annál több dolog válik kérdésessé.

wandavision-hir-top.jpg

2021 tavaszán mutatják be Skarlát Boszorkány és Vízió közös tévésorozatát, amiről ezidáig a legtöbb konkrétum, amit tudni lehet, hogy a nézők egy meglehetősen elvont kalandra számíthatnak, 50-es éveket idéző vizuális megoldásokkal. Az eddigi legnagyobb meglepetés a sorozat kapcsán mégis az volt, miszerint a Marvel Kapitányban kislányként bemutatkozott Monica Rambeau karaktere is tiszteletét teszi a címszereplők mellett, méghozzá Teyonah Parris (Ha a Beale utca mesélni tudna) megformálásában.

A jelenleg is zajló D23 minap megrendezett sorozatos panelbeszélgetésén további három szereplőt jelentettek be a WandaVisionhöz, akik közül kettővel ugyan már találkoztunk a filmes univerzumban, de joggal hihettük azt, hogy utoljára: a Thor-filmekben a Jane Foster hű asszisztensét, név szerint Darcy Lewist alakító Kat Dennings, illetve a tavalyi A Hangya és a Darázsban az egykori S.H.I.E.L.D. ügynök Jimmy Woo-ként feltűnő Randall Park egyaránt benne lesznek a szériában, akárcsak a leginkább a vígjáték-szerepeiről ismert Kathryn Hahn (Transparent, Rossz anyák), aki egy kíváncsiskodó szomszédot fog játszani. Ha a Marvel stúdió elnöke nem mondja el a D23 színpadán, hogy a széria félig-meddig egy sitcom lesz, az újonnan csatlakozó színészek listáját elnézve akkor sem okozott volna túl nagy fejtörést, hogy a Marvel Moziverzum legtöbb produkcióját jellemző poénos hangvétel ezúttal sem marad el.

A főszerepeket alakító Elizabeth Olsen és Paul Bettany nagyon lelkesen beszéltek a WandaVisionről, és az elmondásuk alapján továbbra is nagyon úgy tűnik, hogy egy a Marveltől felettébb szokatlan alkotásra érdemes készülni: „Nagyon izgatottan várjuk, hogy kezdetét vegye a forgatás, és hogy megoszthassuk mindenkivel a munkánkat. Annyira őrült és szórakoztató lesz” – magyarázta Olsen. A partnere elsősorban a forgatókönyvet dicsérte, amit az „igazán vicces” és az „egyedülálló” szavakkal jellemzett. Figyelembe véve az eddigi részleteket, a sorozat kétségkívül az 1985-ös a The Vision and the Scarlet Witch és a 2015-ös Vision című grafikus novellákból merít majd inspirációt, amelyek szintén filmbe illő kertvárosi idillként indultak, hogy aztán mindenkit arcon csapjon egy tragédiába fulladó végkifejlet.

Mint tudjuk, Skarlát Boszorkány és Vízió beteljesült szerelme nem volt hosszú életű, ráadásul Wandával ellentétben Vízió nem tért vissza az élők sorába a Bosszúállók: Végjátékban. Minden bizonnyal a Disney+ szériában a gyásszal sikertelenül boldoguló Wanda egy olyan alternatív valóságot fog megteremteni, ahol kezdetben boldogan élhet a saját emlékeiből megalkotott androiddal, ám a tettei olyan következményeket vonnak maguk után, ami talán megmagyarázza, hogy milyen összefüggés lesz a sorozat és a Doctor Strange in the Multiverse of Madness eseményei között.

wandavision-cast_1.jpeg

(forrás: EW, Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3915022836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása