Phil Lord és Chris Miller összefüggő Marvel-univerzumon dolgozik a kisképernyőn

2019. augusztus 10. - Marvel Magyarország

A Sony Marvel-karaktereit felhasználva.

lord-miller-spider-verse.jpg

Nagyon úgy néz ki, hogy a kasszasiker Venom és az Oscar-díjas Pókember: Irány a Pókverzum kritikai fogadtatását követően a Sony Pictures teljes gőzzel belevetette magát a Pókember-képregények adaptálásába. Ugyan már korábban is hallhattunk róla, miszerint a 21 Jump Street, a LEGO-filmek és az Irány a Pókverzum mögött álló Phil Lord és Chris Miller újabb, ezúttal tévésorozatos projekteken dolgoznak a stúdiónak, most a lehető legbiztosabb forrás beszélt a páros ambiciózus terveiről. 

„Egy maroknyi élőszereplős tévésorozaton dolgozunk a Sony tulajdonában lévő Marvel-karakterek felhasználásával, amelyekből legalább 900 van. Jelenleg azt próbáljuk kitalálni, hogyan lehetne a szóban forgó sorozatok mindegyike egyedülálló, de közben mégis összefüggő a többivel” – magyarázta Miller a TCA egyik panelbeszélgetésén. Azt nem árulta el, hogy pontosan milyen karakterekről van szó, de a Sony kizárólag Pókember-vonatkozású figurák jogait birtokolja. Az is kifejezetten érdekes, hogy közös univerzumban játszódó sorozatokat terveznek, még ha egyelőre kérdéses is, hogy ennek lesz-e bármi köze a Pókverzumhoz, vagy épp a Venommal elindított (hamarosan pedig a Morbiusszal kiegészülő) saját képregényfilmes univerzumukhoz.

Miller ígérete szerint ezekhez a Marvel-projektekhez hasonlót még nem láthattak a nézők tévésorozatokban: „Rengeteg potenciális csapattaggal beszéltünk már arról, hogy valami olyasmit próbálunk csinálni, amihez foghatóra még nem volt példa televízióban. Eltart még egy darabig, hogy mindez összeálljon és adásba kerülhessen, de úgy hiszem, nagyon különleges lesz.” Ezen kívül hozzátette, miszerint reméli, hogy a következő hónapokban kiderül, hová érkezik majd a hálószövő köré épített univerzumuk. Egyébként tekintve, hogy a tévésorozatok összekapcsolása nem különösebben számít újdonságnak a CW Arrowverzuma és a Netflix Oltalmazókja óta, kíváncsian várjuk, mire gondolt Miller a nyilatkozatában.

(forrás: Deadline, Gizmodo)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr10015002804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása