A vártnál előbb érkezhet az újragondolt Fantasztikus Négyes

2019. június 06. - Marvel Magyarország

Ráadásul ismerős arc ülhet a rendezői székbe.

fantastic-four-movie-reboot-hir-fokep.jpg

Miután a júliusban bemutatásra kerülő Pókember: Idegenben pontot tesz a Marvel Moziverzum első három fázisának végére, mindössze néhány hetet kell majd várnunk, míg a stúdió bejelenti az elkövetkező évekre vonatkozó terveit a San Diego Comic-Conon. Az év legnagyobb képregényes rendezvényének közeledtével egyre több különböző híresztelés üti fel a fejét előkészületben lévő mozifilmekről, melyek többsége annyira bizonytalan lábakon áll, hogy beszélni sem érdemes róla. Más a helyzet a Fox felvásárlása révén immár a Marvel fennhatósága alá került Fantasztikus Négyessel, ami egyre inkább úgy tűnik, hogy a vártnál előbb visszatérhet a mozivásznakra. 

A Geeks WorldWide értesülései szerint a stúdió 2022-ben szeretné újraindítani a Fantasztikus Négyest, méghozzá A Hangya-filmekért felelős Peyton Reed rendezésében. Róla tudni kell, miszerint hatalmas rajongója az eredeti képregényeknek, és már azelőtt számos alkalommal kifejezte érdeklődését a tartalom iránt, hogy egyáltalán szóba került volna a Disney részéről a Fox felvásárlása. A pletykáról az MCU Cosmic újságírója, Jeremy Conrad is beszámolt, aki úgy tudja, hogy egy új Fantasztikus Négyes-film valóban prioritást élvez a stúdiónál, elvégre Stan Lee első kreálmányaként rengeteget jelent számukra a hányatott sorsú csapat.

Ami talán a legérdekesebb mind közül, hogy az említett források információi szerint a legújabb adaptáció az 1960-as évek New Yorkjában játszódhat, és a történet érintené a Bosszúállók: Végjátékban már kulcsfontosságú szerepet betöltött Kvantumteret, valamint a szintén régóta pletykált Fekete Lovag karakterét is. Mindez azért sem elképzelhetetlen, mert Reed már a Tim Story-féle első Fantasztikus Négyes-filmnél is egy ilyen ötlettel állt elő (ezt a Fox végül kukázta), ráadásul több szempontból is logikus lépés lenne. Egyrészt egy '60-as évekbeli setting tovább bővíthetné az összefüggő univerzum világát (a lehetőségek egész tárháza közül akár egy digitálisan megfiatalított Michael Douglas is felbukkanhat), másfelől így nemcsak jól elkülönülne a korábbi filmes próbálkozásoktól, de a folytatásokban már egy összeszokott csapatként láthatnánk a kvartettet a Marvel Moziverzum jelenében.

Persze ahogy azt a cikk elején is említettük, a fentieket egyelőre nem szabad készpénznek venni, ugyanakkor a Comic-Conhoz közeledve minden esély megvan rá, hogy hasonló megbeszélések zajlanak jelenleg a Marvel háza táján. Bárhogy is legyen, másfél hónap múlva hivatalos információkat kapunk a stúdió soron következő filmjeiről, köztük talán a Fantasztikus Négyessel, amely garantáltan ellopna magának minden rivaldafényt San Diegóban. 

(forrás: Geeks WorldWide)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2014881294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.06.11. 09:44:31

ez a hatvanas évekbeli sztori tetszik!
süti beállítások módosítása