A Pókember: Idegenben rendezője Nick Fury és a főhős kapcsolatáról mesélt

2019. április 20. - Marvel Magyarország

Meglehetősen más lesz Tony Starkhoz képest.

spideyffht1-085-1.jpg

Habár a rajongók jelenleg a Bosszúállók: Végjáték bemutatójáig számolják vissza a hátralévő napokat, azért nem árt észben tartani, hogy idén nyáron máris érkezik a Marvel Moziverzum következő felvonása, méghozzá Peter Parker visszatérésével. Egy friss interjúban a Pókember: Idegenben rendezője – értelemszerűen bármilyen konkrétum nélkül – elmondta, hogy a főhős rengeteg mindenen átesik, mire kezdetét veszi második szóló kalandja, ez pedig jellemére is kihatással lesz:

„Emlékszem, gyerekként mennyire vágyunk rá, hogy felnőttként kezeljenek minket” – utalt a rendező Peter mentalitására a két évvel ezelőtt debütált Pókember: Hazatérésben. „Aztán egyik pillanatról a másikra eljön a nap, amikor tényleg mindenki így áll hozzád, mire te »Ó, jobban tetszett, mikor gyerekként bántak velem. Visszamehetnék?« De mire ez megtörténik, soha többé nem mehetsz vissza.”

Űrbéli kiruccanását követően Peter másra sem vágyik, mint hogy félretegye néhány hétre a pókszerkót, valamint az azzal járó felelősséget, és európai osztálykirándulását barátaival, kifejezetten MJ-vel tölthesse. Terve akkor látszik romokba dőlni, mikor rejtélyes, természetfeletti erővel bíró lények ütik fel a fejüket szerte a kontinensen, majd Nick Fury (Samuel L. Jackson) egy küldetéssel bízza meg a fiatal szuperhőst.

Watts abba nem ment bele, hogy pontosan mit is takar ez a megbízás, ugyanakkor mondott néhány szót Fury és Parker kapcsolatáról: „Ha Tony olyan, mint egy menő nagybácsi, akkor Fury sokkal inkább egy szemét mostohaapára emlékeztet. Fury nem magát látja Peter Parkben, csupán egy eszközt, amire éppen szüksége van, miközben ő teljesen el van havazva az iskolai problémákkal.” A rendező egyébként saját bevallása szerint már a Hazatérést is úgy képzelte el, hogy Samuel L. Jackson karaktere mentorálja a címszereplőt, azonban a jelen felállással is teljes mértékben elégedett: „Adott egy sokat megélt, kissé életunt Nick Fury, meg a lelkes New York-i tinédzser Peter Parker személyében, akik bejárják Európát – mi lehet ennél szórakoztatóbb? Csak jó sülhet ki belőle, ha összerakod őket.”

Nincs kétségünk afelől, hogy valóban önfeledt szórakozás lesz együtt látni Pókember és Nick Fury párosát, amire bizonyára szükségünk is lesz a rendkívül drámainak ígérkező Bosszúállók: Végjáték eseményeit követően.

(forrás: USA Today)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6914776772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása