A Disney elnöke szerint nem maradunk Deadpool nélkül az elkövetkező években

2019. április 04. - Marvel Magyarország

Megnyugodhat, aki aggódott a karakter sorsáért.

sub1_009_mkt_0550_v684_1033.jpg

A Walt Disney Stúdió elnöke a minap személyesen adott betekintést soron következő filmjeik és terveik kapcsán a CinemaCon nevű eseményen jelenlévő vendégeknek, ahol gyakorlatilag biztossá vált, hogy a nemrég bekövetkezett Fox-felvásárlás révén visszaszállt marveles karakterek közül Deadpoolnak egyértelműen van jövője a Mickey egeres cég égisze alatt.

„Határozottan többet fogtok látni Deadpooolból az elkövetkező években” – jelentette ki Alan Horn, mindezt Ryan Reynolds egyik közösségi médiás bejegyzését kivetítve, amivel a színész a Disney és a Fox összeolvadásának hírére reagált néhány héttel ezelőtt. Horn megjegyzése lényegében jól tükrözi a Disney vezérigazgatója, Bob Iger korábbi szavait, akitől már hallhattuk, hogy a nagypofájú zsoldos ezentúl is megmarad a saját R-besorolású, vértől ázott világában – ezen a ponton viszont meglesz rá a lehetőség, hogy akár jól ismert figurák is tiszteletét tegyék mellette a Marvel Moziverzumból.

Habár a döntés nem túl meglepő (az eddig bemutatott két Deadpool-film együttes bevétele világszinten meghaladja a másfél milliárd dollárt), mégis örömteli, hogy a Disney nemhogy tervezi a franchise folytatását, ezt továbbra is Reynolds főszereplésével teszi, mit sem elvéve a karakter esszenciájából. Ezek után csak arra lennénk kíváncsiak, mennyire szorosan kapcsolódnak majd Deadpool későbbi felvonásai a Bosszúállók világához, de persze mindent csak a maga idejében.

(forrás: ComicBookMovie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2614737841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása