Nyolcféle kiadásban jelenik meg a Pókember - Irány a Pókverzum

2019. március 22. - Marvel Magyarország

Egy helyen a film hazai DVD/BD megjelenésének részletei.

pokverzum-fokep-2_2.jpg

Önámítás lenne azt mondani, hogy a decemberben bemutatott Pókember - Irány a Pókverzum kiemelkedően teljesített a mozipénztáraknál, de kivételesen nem is a bevétel az, ami egy folytatás elkészítésére ösztönözheti a stúdiót. A Phil Lord és Chris Miller produceri felügyeletével készült animációs film hatalmas kritikai- és közönségsikernek bizonyult, olyannyira, hogy még a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat is bezsebelte a múlt hónapban megrendezett díjátadón.   

Akik otthonukban is szeretnék átélni a közeljövőben az alternatív dimenziókból érkezett, különösebbnél különösebb Pókemberek közös kalandját, azok május 7-től nyolc különböző DVD- és BD-változat közül választhatnak: DVD (2.990 Ft), BD (5.990 Ft), BD3D+BD (6.990 Ft), UHD+BD (9.990 Ft) és négyféle fémdobozos kiadvány, háromféle designnal. A limitált, fémdobozos kiadások között van sima BD (kék steelbook, 7.990 Ft), BD3D+BD (piros steelbook, 8.990 Ft), UHD+BD (lila steelbook, 12.990 Ft) és egy masszív, UHD+BD3D+2BD (lila steelbook, 14.990 Ft) változat is.

Ahogy azt a forgalmazó Bontonfilmtől megszokhattuk, a különféle kiadások ezúttal is tömve lesznek bónusz tartalmakkal, melyek többsége a film készítésébe enged betekintést az alkotógárda és az orgánumukat kölcsönző színészek narrációjában. Ezen felül egy exkluzív, eddig nem látott kisfilm szintén felkerült az extrák közé az Irány a Pókverzum egyik legnépszerűbb karaktere, Pókmalac főszereplésével. Így fest az eredeti nyelvű extra tartalmak teljes listája:

  • VADONATÚJ Pókmalac minifilm
  • Audiokommentár a film készítőinek közreműködésével
  • A nagy csapat – a remek színészgárda a mikrofon mögött
  • Stan Lee és Steve Ditko tiszteletére
  • A Pókverzum rejtett utalásai
  • Videoklipek: Post Malone, Swae Lee – Sunflower és Nicki Minaj, Anuel AA, Bantu – Familia
  • ALTERNATÍV UNIVERZUM-MÓD – nézd meg a filmet alternatív univerzum-módban és fedezd fel az alternatív és kimaradt jeleneteket, a végső változatba be nem került karaktereket és még sok mást sztoribordok segítségével, a film készítőinek idegenvezetésével!
  • Mi vagyunk Pókember
  • Pókverzum: új dimenzió
  • Képregénykarakterekből animációs filmhősök – a képi világ megalkotása

Ahogy fentebb említettük, a falmászók április 18-án hódítják meg a boltokat nyolcféle változatban. Végezetül íme, a kiadványok borítói: 

(forrás: Bontonfilm)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2214707842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.03.25. 09:47:32

nem érzem létjogosultságát ezeknek a többféle verzióknak.
se anyagilag, se művészileg.
süti beállítások módosítása