Megtudtuk, mikor és milyen változatokban jelenik meg a Venom hazánkban

2019. január 12. - Marvel Magyarország

Egy helyen a film hazai DVD/BD megjelenésének részletei.

11902233-1044640851247913.jpg

Habár a Venom paradicsomát a kritikusok szinte egyöntetűen rohadásra ítélték, ez nem szegte kedvét a nézőknek, akik a negatív vélemények ellenére nemcsak megnézték, de kifejezetten magas pontszámot ítéltek meg a filmnek. Az október elején berobbant antihős 855 millió dolláros bevételig jutott így el világszerte, amivel a tavalyi év hatodik legjövedelmezőbb mozifilmje lett. Mondanunk sem kell, a stúdiót kellően ösztönözte ez a siker, hogy máris elkezdjenek dolgozni a folytatáson. 

Akik pedig a közeljövőben otthonukban is szeretnék átélni Eddie Brock és az idegen szimbióta első kalandját, azok február 8-tól nyolc különböző DVD- és BD-változat közül választhatnak: DVD (3.290 Ft), BD (5.990 Ft), BD3D+BD (6.990 Ft), UHD+BD (9.990 Ft) és négyféle fémdobozos kiadvány, kétféle designnal. A limitált, fémdobozos kiadások között van kétlemezes BD (fekete steelbook, 7.990 Ft), BD3D+2BD (piros steelbook, 8.990 Ft), UHD+BD (fekete steelbook, 12.990 Ft) és egy masszív, UHD+BD3D+2BD (piros steelbook, 14.990 Ft) változat is.

Ezúttal sem maradunk bónusz tartalmak nélkül: A DVD-n két videoklip (a film betétdala Eminemtől, valamint Post Malone-tól a Pókember – Irány a Pókverzumhoz készített Sunflower) mellett megnézhetünk egy bepillantás-videót a decemberben mozikba került animációs alkotás kapcsán. Természetesen a legizgalmasabb Venom-tartalmakat a BD-megjelenés szolgáltatja, vegyük is végig felsorolásszinten, hogy milyen magyar feliratos extrákra számíthatunk:

  • Venom-mód: Trivia-sáv
  • Kimaradt és bővített jelenetek
  • Antihős
  • Halálos védelmező akcióban
  • Venom-vízió
  • A filmbéli Venom megalkotása
  • Szimbióta titkok
  • és még sok más!

Ahogy fentebb említettük, a szimbióta február 8-án hódítja meg a boltokat nyolcféle változatban. Végül íme a kiadványok borítói: 

(forrás: IGN Hungary)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4114556930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.01.14. 09:47:44

komolyan vanigény ebből ennyi verzióra itthon?
lesz ennek eladása?
süti beállítások módosítása