Elképesztően nagy összeggel nyitott Kínában a Venom

2018. november 11. - Marvel Magyarország

Az ázsiai országban is mindenki Venomra volt kíváncsi.

venom-kina-box-office-hir.jpg

Habár az újabbnál újabb bemutatóknak köszönhetően az Egyesült Államokban lassan eléri a toplista alját, a Sony Pictures produkciója ismét képes volt túlnőni az előzetes becsléseken 111 millió dollárt termelve Kínában mindössze egyetlen hétvége leforgása alatt. Ez az összeg azért olyan meglepő, mert a képregénymozik tekintetében csak az utóbbi két Bosszúállók-filmre váltottak ennél többen jegyet az országban valaha, mindent egybevéve pedig bekerült az öt legjobb kínai nyitóhétvége közé.

A milliárdos határhoz közelítő Jumanji – Vár a dzsungel mellett ezennel a Venom tekinthető a stúdió másik legnagyobb idei sikerének, hiszen a kínai eredményeknek hála már 673,5 millió dollárnál jár világszinten. Függetlenül attól, hogy mekkorát fog zuhanni az érdeklődés jövő hétre, a 700 milliós összbevétel több mint garantált, vagyis Ruben Fleischer filmje többszörösen hozta vissza a költségvetését.

Mindezek mellett szintén meglehetősen pozitív kilátásokkal indul a hazánkban december 13-án mozikba kerülő Pókember – Irány a Pókverzum című animációs film, amire a tekintélyes versenytársak (Aquaman, Űrdongó, Once Upon A Deadpool) ellenére is rengetegen – különösen nagycsaládosok – válthatnak jegyet az ünnepek során.

Persze bárhogy is teljesít a Chris Miller és Phil Lord által jegyzett produkció a pénztáraknál, a Venom hatalmas sikere bizonyára kellőképp meggyőzte arról a Sony fejeseit, hogy tovább bővítsék saját Marvel Moziverzumukat. Ha minden a tervek szerint alakul, legközelebb nagy eséllyel a Jared Leto főszereplésével készülő Morbius-filmet fogják bemutatni, még mielőtt Tom Hardy ismét magára öltené a szimbiótát.

(forrás: Box Office Mojo)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3514366583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Turbucz 2018.11.12. 20:06:54

Jumanjinak nem lett meg a milliárd és az Ultron kora is jobban nyitott Kínában.Venom a harmadik legjobb nyitassal rendlkezik a zsánerben.
süti beállítások módosítása