Így mutatkozott volna be eredetileg Darázs a Polgárháborúban

2018. november 07. - Marvel Magyarország

Eggyel több szuperhős is lehetett volna a reptéren.

ant-man_and_the_wasp_169.jpg

Talán már többen hallottatok róla, miszerint az Amerika Kapitány: Polgárháború fejlesztésének korai szakaszában felmerült, hogy Scott Lang mellett A Hangya első részének stáblistás jelenetében felvezetett Darázs is tiszteletét tegye a trilógia zárásában. Mint később kiderült, ezt végül annak érdekében vetették el, hogy a Hangyáéhoz hasonló néhány perces képernyőidő helyett az idén nyáron mozikba került folytatásban teljes értékű bemutatkozást – és egyúttal címszerepet – kaphasson a karakter.

Szerencsére a Marvel Studios vizuális fejlesztésének igazgatója, Andy Park megosztotta az egyik koncepciós vázlatát ezekről a meglehetősen korai tervekről. A képen Evangeline Lilly figurája A Hangya és a Darázsban látott jelmezéhez meglehetősen hasonló szerelésben, partnerével karöltve egyértelműen Sólyomszemet próbálja éppen megizzasztani.

Kezdetben ugyanis egyáltalán nem volt garantálva, hogy a Sonyval kötött sikeres megegyezést követően Pókembert már a Polgárháborúban be tudják mutatni (ráadásul a Chadwick Boseman által megformált T'Challa is csak civilben tűnt volna fel), így az egyik alternatív forgatókönyvben Peter Parker helyett Scott Langet látogatta meg Tony Stark a csapatépítés kapcsán, aki ezek szerint Darázzsal együtt erősítette majdnem Vasemberéket.

Habár a harmadik Amerika Kapitány-film végül másképpen alakult, Lilly egy két évvel ezelőtti nyilatkozatban megerősítette, hogy a Bosszúállók cím nélküli negyedik részéből többek között Darázs sem marad ki – A Hangya folytatásának stáblistás jelenete alapján ez persze felvet néhány kérdést, de annyi biztos, hogy a Marvel legkisebb szuperhősei jövőre is tiszteletüket teszik valamilyen formában.

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7814358757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása