Sophie Turner az X-Men: Sötét Főnix pótforgatásáról beszélt

2018. július 07. - Marvel Magyarország

Majd magára a filmre is kitért pár gondolatban.

xmdp_still_5.jpg

A soron következő X-Men jövő év elején debütál a filmszínházakban, miután az eredetileg idén novemberre tervezett bemutatót pótforgatások berendelését követően eltolták. Ez közel sem rossz előjel, hiszen a nagy költségvetésű produkciók színe-java átesik ilyenen a premier előtt néhány hónappal, ám mivel a Dark Phoenix színészei egyéb elfoglaltságok miatt csak a nyár végén és az ősz folyamán lesznek elérhetőek, ez a bemutató idejének megváltoztatásához vezetett.

Egyes források szerint ezekre a munkálatokra 10 millió dollár alatti összeget szán a stúdió, és elsősorban a harmadik felvonásban dolgoznak át bizonyos elemeket. A címszereplőt alakító Sophie Turnert erről kérdezték meg egy interjúban: "Azt hiszem, csak pár apróságról van szó, de hogy őszinte legyek, már én sem tudom pontosan, mit forgatunk újra. Amit viszont igen, hogy hamarosan visszamegyek Montrealba, és hogy a Valentin-napi bemutatónak nagyon örülök. A Fekete Párduc is Valentin-napon debütált, szóval pozitívan állunk hozzá."

A színésznő ezután a filmről is mondott néhány szót, természetesen bármilyen konkrétum nélkül: "Ez a film sokkal drámaibb, sokkal földhözragadtabb. Nyilvánvalóan jelen vannak a természetfeletti elemek is, de ez a rész valóban karakterközpontú - egy rendkívül érzelmes történet egy lányról, aki mentális problémák sokaságával és a szuperhősléttel küzd, mindez kiegészülve a lemondással és önmagad keresésével. Lényegében egy belső harc, számomra ez nagyon érdekes, és erősen elhajlik az előző filmtől."

James McAvoy, Michael Fassbender és Jennifer Lawrence egyaránt visszatérnek Charles Xavier, Magneto és Mystique szerepeiben az 1990-es években játszódó X-Men: Dark Phoenix-ben. A színészgárdát erősíti továbbá Nicholas Hoult (Bestia), Alexandra Shipp (Ciklon), Tye Sheridan (Küklopsz), Kodi Smit-McPhee (Árnyék), Evan Peters (Higanyszál), valamint Jessica Chastain a rejtélyes főgonoszként. A magyar premier 2019. február 21-én esedékes.

(forrás: Digital Spy, Heroic Hollywood)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7914097447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása