Megtorló karaktere előtt Jon Bernthalt nem érdekelte szuperhősös szerep

2017. november 30. - Marvel Magyarország

Nagy szerencsénk van, hogy Megtorló kapcsán változott a véleménye.

jon-bernthal-megtorlo-fokep.jpg

Jon Bernthal joggal mondható a Marvel Moziverzum egyik közönségkedvenc színészének, miután a Daredevil második szezonjában és persze pár héttel ezelőtt debütált saját műsorában feltűnt Megtorló bőrében, de a színész elárulta, Frank Castle megformálásáig egyáltalán nem vonzották az ilyen típusú szerepek: "Sosem terveztem, hogy egy nap majd egy szuperhős franchise része legyek, nem voltak efféle ambícióim. Mondhatjuk, hogy a radarom se jelezte előre."

"Nagyon sok ember, akiket csodálok, és akikre felnézek, mindig is kerülték ámblokk az egészet," magyarázta a színész. Megtorló karakterét igazán akkor kezdte értékelni, amikor rádöbbent, Frank nem egy egyszerű hős. "Nincsen szuperereje, nem rejti maszk mögé az arcát. Egy gyászoló apát és férjet láthatunk, aki próbál kikászálódni egy traumatikus eseményből. Ettől az egésztől a tudjátok micsoda is belém fagyott."

Jon Bernthal őszintén beszámolt arról is, hogy miután látta Charlie Cox monológját, illetve azt, hogyan kelti életre Daredevilt, valamint Vincent D'Onofrio alakítását, rögtön úgy érezte, részese akar lenni ennek az univerzumnak. A színész, hogy karaktere bőrébe hitelesen bújhasson, a való életben is elszigetelte magát egy időre a családjától. "Szeretem a feleségem és a gyermekeim, sokkal jobban, mint magam. Önként odaadnám az életem értük, bármikor. Míg meg nem tudsz érteni egy ilyesfajta szeretetet, addig el sem tudod képzelni, milyen elveszíteni ezt. Engem nagyon megijeszt."

(forrás: Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3013404785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.12.01. 11:11:54

érdekes olyan szájából hallani aki képregénynek köszönheti, hogy egyáltalán ismerik a nevét...
süti beállítások módosítása