Josh Brolin szeretné, ha utálnák őt a Bosszúállók: Végtelen háború után

2017. október 20. - Marvel Magyarország

Brolin már most nem sok jót ígér a Bosszúállók számára.

azf1180_trl_v186_1108-copy_1.jpg

A rajongók már az első Bosszúállók stáblistás jelenete óta izgatottan várják a Föld legnagyobb hősei és a Thanos közti leszámolást, ám míg a kegyetlen gonosztevő egészen azóta jelen van az univerzumban, teljes valójában csak a jövőre érkező Végtelen háborúban fogja magát megmutatni Josh Brolin alakításában. Egy Collidernek adott interjújában Brolin a karakter alakítása során szerzett tapasztalatairól beszélt, és a vágyáról, miszerint az őrült titán kiemelkedik majd az MFU korábbi ellenségei közül.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy néhány kedvenc hősünk bizony nem éli túl a Thanos ellen folytatott háborút, amiért persze bizonyára neki lesz némi köze. Brolin felkészült a rajongói utálatra a film megjelenését követően:

"Olyan helyzetben vagyok, ahol nem szeret mindenki, és ez teljesen rendben van. (nevet) Nem lehet mindenki a te oldaladon, pláne, amikor egy ilyen karaktert alakítasz. Nem tudom más módon megfogalmazni, tényleg a valaha volt egyik legjobb élményemet nyújtotta az alakítása. Még nem készültem el, de hihetetlen együtt dolgozni a Russoékkal [Joe és Anthony Russo, a film rendezői - a szerk.] és ezekkel a srácokkal. Nem is tudom, ez egy másfajta színészet. Amikor megmutattak nekem egy kis hatperces ízelítőt valamelyik jelenetemből, totál kikészültem, mennyire magas szintű és valóságos ez a digitális folyamat. Nagyon boldog vagyok. Ha majd mindenki utál a végén, megéri-e, ha ez egy nagyszerű film? Talán."

Hogy mennyire lesz könyörtelen az őrült titán? Brolin szerint egy bizonyos jelenetnél Joe Russo A Keresztapára hivatkozott példaként, amikor éppen őt rendezte: "Nézd, itt van nekem Joe Russo, aki állandóan olyanokból merít, mint a Keresztapa, 'Egy kibaszott pisztolyt tartasz a fejéhez.' Én meg annyira imádom őt. A tény, hogy fogsz egy Bosszúállók felállást, és egy Keresztapa dologgá alakítod, olyasmi, ami előtt megemelhetjük a kalapunkat, és még jobban emocionálja az egészet. Azt hiszem, nagyon örültek, amikor azt mondták, 'Nem tudtuk előre, hogy Thanos ennyire összetett lesz', és úgy gondolom, örömmel fogadták azt, amit mi hozzá tettünk."

Brolin végül kifejezte a bizalmát azzal kapcsolatban, hogy a gyakran várakozásokkal szemben alulteljesítő MCU gonoszokhoz képest Thanos egy komplex és jól megvalósított ellenség lehet. "Nem állítom végérvényesen, de az eddigiek alapján és amit a Russoékkal és Feige-val beszéltem róla, most úgy érzem, hogy abszolút. Ez a következő szint."

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6713038376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása