A S.H.I.E.L.D. ügynökei 5. évad: Nick Blood visszatér Lance Hunter szerepében

2017. szeptember 08. - Marvel Magyarország

Közel másfél évaddal később remek lesz újra látni.

marvel-agents-of-shield-season-3-episode-04-dvdbash-14.jpg

Az Entertainment Weekly mozimagazin exkluzívan hozta le ezekben a percekben az információt, aminek valószínűleg A S.H.I.E.L.D. ügynökei minden rajongója nagyon fog örülni: Nick Blood visszatér Lance Hunter szerepében a sorozat ötödik évadában.

Blood anno a második szezonban debütált a zsoldosból lett S.H.I.E.L.D. ügynökként, mint Bobbi Morse (Adrianne Palicki) ex-férje, mígnem a harmadik etapban fájdalmas búcsút kellett vennünk a fan-favorit párostól. Akkoriban úgy állt a helyzet, hogy Bobbi és Hunter egy önálló spin-off műsort kap Marvel's Most Wanted címen, ám az ABC végül kaszálta az ötletet a pilot epizódot látva, és azóta egyikükkel sem találkoztunk. Bár sokan abban reménykedtek, hogy az előző évad "Agents of Hydra" című sztoriszálában tiszteletüket tehetik Grant Ward (Brett Dalton) mellett, de most már megerősítést nyert, hogy Hunterrel a valamikor ősszel érkező folytatásban fogunk biztosan találkozni.

Mivel Palicki jelenleg egy másik műsoron dolgozik, Blood vélhetően egyedül kap szerepet. Természetesen semmilyen konkrét információ nem derült ki a visszatérés miértjéről vagy annak nagyságáról, de közel két évadnyi kimaradás után az a minimum, hogy több részen át élvezhessük a szóbetyár Hunter társaságát. Hogy bizonyítsák a jelentés hitelességét, még egy fotót is kaptunk a szkriptet olvasgató színészről. 

nick-blood.jpg

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9012812568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása