A Fekete Macska története még több Pókember-karaktert vetít előre

2017. május 29. - Marvel Magyarország

Izgalmas pletykák láttak napvilágot a film lehetséges történetéről.

black-cat-mozifilm.jpg

A Sony Picturest szemlátomást elhatározta, hogy egy egész filmes univerzumot fog létrehozni, tele a Pókember-széria legismertebb karaktereivel, de Pókember nélkül (hisz mindannyiunk kedvenc hálószövője jelenleg a Marvel Moziverzumban üldözi a bűnt).

Amellett, hogy épp egy Venom-filmen dolgoznak, nemrég azt is bejelentették, hogy Gina Prince-Bythewood személyében megtalálták a rendezőt a Silver and Black spinoffhoz, egy olyan történethez, amelynek a Póki-kalandok két népszerű nőalakja, Silver Sable és Fekete Macska lesz a főszereplője. Emellett pedig az eddigi – persze meg nem erősített – források alapján nagyon úgy fest, hogy néhány egyéb fontos karakter is fel fog bukkanni a filmben.

A Splash Report által megszerzett információk szerint a történet vázlata a következő:

Hét évvel azután, hogy Mendel Stromm (Robot Master) és két embere, a Skorpió és a Tarantula megölték Silver Sable apját, a lány megbízást kap a kormánytól, hogy találja meg Felicia Hardyt, más néven a Fekete Macskát. Úgy tűnik, a profi tolvaj és hacker Fekete Macska rendkívül értékes titkos információt lopott, és most a Paraguay, Argentína és Brazília közti, törvényen kívüli és veszélyes peremvidéken rejtőzik.

Silver Sable megkéri régi ismerősét, Dmitri Smerdyakovot, a Kaméleont, hogy segítsen neki megtalálni a tolvajt, de hamarosan kiderül, hogy nem a kormány az egyetlen, aki Fekete Macskát keresi. Úgy fest, Felicia alkut kötött Strommal, hogy megmenthesse az apját, akit egy orosz börtönben tartanak fogva, és ennek érdekében engedte, hogy (az egyébként Norman Osborn által pénzelt) Stromm genetikailag módosítsa és felerősítse őt. Az őrült tudós pedig most a Fekete Macska nyomában van, hogy visszaszerezze kísérleti alanyát.

A forrás azt is állítja, hogy Dominic Fortune, Jessica Drew (Spider-Woman), a Roxxon Olajvállalat, Sergei Kravinoff (más néven Kraven, a vadász), Lonnie Lincoln (Sírkő) és Charles Standish szintén fel fognak bukkanni a filmben. Ugyanakkor, ahogy az várható volt, Peter Parker vagy Pókember neve nem került elő.

Ha ez igaznak bizonyul, az hatalmas lépést jelent, hiszen ez esetben a Silver and Black olyan fontos és közkedvelt karaktereket fog felvonultatni, akik eddig még nem kaptak teret élőszereplős Marvel filmekben, de a rajongók imádják őket. Ez pedig nagy hatással lenne a Marvel Moziverzumon belüli eseményekre is.

A Silver and Black tehát, amellett, hogy sok nagyon várt Pókember-karaktert szerepeltet, egy pörgős, akciódús kémmozinak ígérkezik. A főszereplők castingja még nem vette kezdetét, a forgatókönyv legfrissebb vázlatát az a Chris Yost írta, akinek a nevéhez fűződik a Thor: Ragnarök is. Ha a Venom-filmet vesszük alapul, ahol Tom Hardy kapta a főszerepet, akkor úgy tűnik, a Sony most is A-listás tehetségeket fog keresni a főbb szerepekre. Ha bejön a húzásuk, akkor a jövőben remélhetőleg több olyan karakterrel is találkozhatunk, akiknek egyébként nem sok esélye lenne filmvászonra kerülni.

(forrás: Splash Report)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9912548639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása