Marvel Magyarország

Egy klasszikus X-Men főgonoszt is ígérnek a Gambit sztorijának első részletei

2017. szeptember 23. - Marvel Magyarország

Immár harmadik éve annak, hogy a 20th Century Fox bejelentette a Channing Tatummal az élen érkező Gambit filmet, amelynek az eltelt idő alatt egyedül a címszereplője nem változott. Az egyre csak halogatott projektet illetően továbbra is lelkes színész nemrég arról számolt be a rajongóknak, hogy a Gambit még mindig tervben van, és jelenleg a semmiből kezdik újra az előkészületeket. Habár Tatumot leszámítva egyéb biztos pont továbbra sincs a háznál, de a munkálatokat talán megerősíti néhány, a SplashReport-tól származó pletyka a film esetleges történetéről.

dsklhsdhs.jpg

Tovább

Visszatérhet Crossbones egy későbbi filmben?

civil_war_still_airungarky_60.jpg

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban látott sorsától függetlenül Frank Grillo szavai arra engednek következtetni, hogy visszatérhet még Crossbones karaktere a Marvel Filmes Univerzum valamelyik közelgő darabjában. Brock Rumlowt az Amerika Kapitány: A tél katonájában vezették be a S.H.I.E.L.D. egyik kettős ügynökeként, majd miután rádőlt egy épület, tavaly mutatkozott be a valódi képregényhű oldalával. A Crossbones rajongók talán kicsit elkeresedhettek, amiért olyan hamar letudták őt a Polgárháborúban, de talán mégsem az volt a gonosztevő utolsó jelenése.

Tovább

PLETYKA: Power Pack filmet fejleszt a Marvel

Késő este a The Hashtag Show egy névtelen forrásra hivatkozva exkluzívan számolt be arról az információról, miszerint a Marvel Studios egy Power Pack mozifilm fejlesztésén dolgozik. Akik régóta követik a stúdió munkásságát, azok tudhatják, hogy már hosszú évekkel ezelőtt (egész pontosan 2007-ben, a Vasember debütálását egy évvel megelőzően) már voltak a levegőben tervek a képregényes csapattal, most pedig úgy néz ki, megint lépéseket tesznek az ügy érdekében. A jelentésben szerepel, hogy Jonathan Schwartz felügyelheti a filmet, aki már a Vasember 2 (2010) idején Kevin Feige asszisztenseként dolgozott, valamint produceri státuszban közreműködött A galaxis őrzői vol. 2 elkészültében.maxresdefault.jpg

Tovább

Befejeződött a New Mutants forgatása, ismerd meg a főszereplő karaktereket

new_mutants_vol_3_15.jpg

A Deadpool, a Logan és a Légió című tévésorozat sikerei után a 20th Century Fox teljes mértékben nyitott rá, hogy a spinoff mozikat különböző műfajokban próbálja ki, így a New Mutants személyében az X-Men franchise ismét új vizekre evez. Josh Boone rendező szerint ez egy tinédzser központú horrorfilm lesz, elmondása alapján mintha Stephen King és John Hughes találkoznának. Az általa leírt stílust a nemrég felfedett kezdeti logó is megerősíti, melyen a klasszikus New Mutants felirat vérrel van leöntve. Bár a történet részleteit hét lakat alatt őrzik (és meglepő mód a forgatásról egyetlen fotó sem látott napvilágot), a főbb szereplőket és az ellenlábas kilétét ismerjük: Ezeket gyűjtöttük össze számotokra, hogy egy kicsit hangolódjunk a soron következő X-kalandra. 

Tovább

Végérvényesen megváltoztathatják Loki karakterét a Thor: Ragnarök eseményei

thor-ragnarok-poster-tom-hiddlestonnn.jpg

Még úgy másfél hónap választ el bennünket a várva várt Thor: Ragnarök november elején esedékes magyar bemutatójától, ami egyet jelent azzal, hamarosan nem telik majd el nap anélkül, hogy ne kapnánk valami újdonságot a közelgő produkcióból – legyen az éppen egy újabb ízelítő, fotó vagy akár egy-egy érdekes nyilatkozat a szereplőktől. Ezúttal az utóbbi kategóriából, egész pontosan a Loki karakterét életre keltő Tom Hiddleston friss interjújából szemezgettünk, melyben nem egy izgalmas (ám teljes mértékben spoilermentes) információt elhintett.

Tovább

Marvel's The Punisher: Jon Bernthal brutális spinoff sorozatot ígér

109-crime-111-unit-03772r-1505gggggggggg2515133793638.jpg

Frank Castle (Jon Bernthal) a Daredevil második évadának legtöbb pozitív visszajelzéssel bíró karaktere volt, akit a kritikusok és a rajongók egyaránt az egekig méltattak – hozzá kell tenni, abszolút megérdemelten. Persze nem is kellett ezután sok, hogy a Netflix és a Marvel azonnal zöld utat adjon a The Punisher címre keresztelt önálló spinoff sorozatnak, melyben egy mélyre gyökeredző összeesküvés ismét a harc világába húzza főhősünket. A címszereplőt játszó színész az Entartainment Weekly számára adott egy érdekes interjút, amit nálunk magyar nyelven olvashattok el.

Tovább

Jon Bernthal a Punisher helyzetéről beszélt a Marvel univerzumban

A Netflix-Marvel sorozataitól már megszokhattuk, hogy a Marvel Filmes Univerzum összeköttetés mellett a saját „kis univerzumuk” részét is képezik: Ennek ékes példája a múlt hónap során debütált The Defenders, valamint jó ideje azt is tudhatjuk, hogy a nemsokára megjelenő Punisher széria sem kivétel ez alól. A helyzet érdekessége azonban, hogy amíg az előző Netflix sorozatokban megjelentek a szuperképességek vagy természetfeletti elemek, a Punisher ezzel szemben egy teljesen földhözragadt irányt vesz fel, amiről a napokban maga Jon Bernthal beszélt az Entertainment Weekly számára. 

image.jpg

Tovább

A Pókember: Hazatérés átlépte a 800 milliót

A Marvel Filmes Univerzum berkeiben játszódó Pókember: Hazatérést régóta sikernek könyvelheti el a Marvel Studios és a Sony Pictures, így nem csoda, hogy már gőzerővel zajlanak a folytatás előkészületei. A film csak a héten debütált Kínában, de a csúszás látszólag egyáltalán nem szegte a rajongók kedvét: A legfrissebb adatok alapján ugyanis a falmászónak sikerült átlépnie a 800 millió dolláros összbevételt. Ezzel a Hazatérés lenyomta az első A galaxis őrzői számait, és ezek után talán az sincsen kizárva, hogy majd a Vol. 2 maga 863 millióját is megelőzze végül.

1504941859_tmp_djinuwtumaawjsy.jpg

Tovább

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 5. évad: Nick Blood visszatér Lance Hunter szerepében

Az Entertainment Weekly mozimagazin exkluzívan hozta le ezekben a percekben az információt, aminek valószínűleg A S.H.I.E.L.D. ügynökei minden rajongója nagyon fog örülni: Nick Blood visszatér Lance Hunter szerepében a sorozat ötödik évadában.

nick-blood.jpg

Tovább

Rendezőre talált a Deadpool és Cable főszereplésével érkező X-Force film

Úgy néz ki, hogy a 20th Century FOX végre jelentős lépéseket tett a régóta sorban álló X-Force terveivel, ugyanis a Deadline friss jelentése szerint Drew Goddard szerződött le, hogy írja és rendezze a mutánsközpontú produkciót. Kiderült továbbá, hogy a filmben nagyon fontos szerepet kap mindenki kedvenc nagyszájú zsoldosa, valamint a Deadpool 2-ben Josh Brolin alakításában bemutatkozó Cable. A duó egy olyan fekete hadművelet vezetője, mely az X-Mennél sokkalta brutálisabb mutáns harcosokat foglal magába.

uncanny-x-force-comics-wallpaper_1.jpg

Tovább

New York Comic Con: Megtorló, Agents of S.H.I.E.L.D és Runaways panel is lesz

Kedden megjelentek az első információk az októberben esedékes New York Comic Con, vagyis a NYCC paneljeiről, mely alapján úgy látszik, ezúttal is számos Marvel programra és sok érdekességre lehet számítani.

Az idén nyáron megrendezett San Diego Comic Con után a Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. ismét visszatér a conos színtérre, méghozzá október 7-én, szombaton délután 2 órakor a NYCC Madison Square Garden színpadán tartott paneljükkel. Az utóbbi időben a Marvel személyes megjelenéssel járó promóciói a nemrég debütált Inhumansre fókuszáltak, ezért a S.H.I.E.L.D. valamikor év végén érkező ötödik évadjáról mindeddig nem sokat tudtunk meg. A NYCC panelismertetője alapján a Marvel Television vezetője, Jeph Loeb, valamint a teljes stáb és a producerek is jelen lesznek az eseményen, ahol megannyi programmal, kérdezz-felelek szekcióval és eddig még soha nem látott jelenetekkel ünneplik meg a sorozat újabb etapjának indulását.

agents_of_hydra_poster.jpg

Tovább

Visszaemlékezésre utal a The Punisher új fotója

A Marvel's Daredevil második évadának legnépszerűbb karaktere ősszel megkapja a saját Netflix-sorozatát, és habár a vészesen közelgő premier ellenére még mindig nem fedték fel a konkrét dátumot, cserébe egyre gyakrabban láthatunk valamilyen új anyagot, vagy derül ki friss információ a műsor kapcsán. Pár napja azt fontolgattuk, hogy melyik hős bukkanhat fel Frank Castle oldalán, most pedig az Empire Magazine jóvoltából egy sosem látott fotó érkezett, mellé egy rövid nyilatkozattal, ami a folytatásban olvasható.

4cyuljx.jpg

Tovább

PLETYKA: Neves rendezővel önálló Nightwatch-film érkezhet a Sonytól?

A Meet the Movie Pressnek köszönhetően egy vadonatúj híresztelés látott napvilágot, ami azt sugallja, hogy a Sony Pictures egy önálló, élőszereplős Nightwatch mozifilmet fejleszt. Az említett forrás "nagyon magabiztos" a pletyka valóságalapját illetően, ráadásul hozzátették azt is, hogy Edward Ricourt (Szemfényvesztők, Wayward Pines) írja a forgatókönyvet. Ahol a dolog igazán érdekessé válik, az egy meg nem erősített információ, miszerint a híres direktor, Spike Lee (Oldboy, Szemet szemért) a legfőbb kiszemelt a rendezői székre.

zz0285c159-700x965.jpg

Tovább

Egy másik hős is felbukkanhat Frank mellett a The Punisher című sorozatban

Néhány nappal ezelőtt adott otthont a Fülöp-szigeteki főváros, Manila az Asia Pop Comic-Con rendezvénynek. A Marvel panel során az Inhumans (kritikánk az első két epizódról itt), a Thor: Ragnarök és A Hangya és a Darázs mellett természetesen a hamarosan Netflixre érkező The Punisher is kapott egy néhány perces bemutatót.

A prezentáció során a Marvel kreatív tartalmakért felelős igazgatóhelyettese, C.B. Cebulski elejtett egy rendkívül érdekes megjegyzést Frank Castle közelgő kalandjait illetően. Elmondása alapján “egy másik Marvel hős is tiszteletét teheti a Megtorló sorozatban”, minek hatására természetesen a termen belül és kívül is rögvest megindult a teóriagyártás: vajon kire gondolhatott Cebulski? Sajnos részletesebb megerősítést nem kaptunk kézhez, úgyhogy következő cikkünkben összeszedtük számotokra a szerintünk legesélyesebb öt jelöltet, valamint az ellenük és mellettük szóló tényezőket.

the_punisher_sorozat_screenshot_20170721224715_1_original.jpg

Tovább

Pókember egész Kínát behálózza a premier kapcsán debütált zseniális posztereken

indexeles.jpg

A Marvel Studios és a Sony Pictures együttműködésének első gyümölcse, a Pókember: Hazatérés júliusban hálózta be a mozikat világszerte, egy-két kivétellel. Japánban néhány héttel ezelőtt debütált a film, napokon belül pedig végre a kínai rajongók is élvezhetik a legújabb falmászó kalandot. Ám mielőtt bemutatnák a világ egyik legnagyobb piacán, több tucat elképesztően kreatív plakát látott napvilágot, melyeken a címszereplő Kína minden nevezetességénél megfordul, pandákkal lazul és még lovagol is. Kattintsatok a teljes galériáért!

Tovább