Marvel Magyarország

Josh Brolin a Deadpool 2-ről és az X-Force-ról árult el újabb részleteket

2017. október 22. - nynnyznjv

Josh Brolin megjelenését a Marvel univerzumban némi túlzással ugyan, de akár egy kisebb hatalomátvételként is értelmezhetjük, hiszen az elkövetkezendő pár évben több filmben is megjelenik – és nem csak egyetlen szerepben. Amellett, hogy ő alakítja majd Thanost a Végtelen háborúban, a Deadpool második részében ő lesz Cable is, kinek megjelenése egyúttal megágyaz a közelgő X-Force-filmeknek. Brolin az új filmje kapcsán készült interjúban beszélt egy kicsit mutáns karakterének felbukkanásáról a Deadpool folytatásában, és Cable szerepének további jelentőségéről a későbbiekben.

josh-brolin-cable-reaction-rob-liefeld-deadpool-2-1014142-1280x0.jpg

Tovább

A harmadik Vasember fiatal színésze is feltűnhet a Bosszúállók 4-ben

filmz_ru_f_162008zzzzzzz.jpg

Ha még nem tűnnének eleve elég zsúfoltnak az elkövetkezendő években várható Bosszúállók filmek, az IMDb friss jelentése szerint a 16 éves Ty Simpkins (Jurassic World) is csatlakozott a még mindig cím nélküli negyedik rész stábjához. A fiatal színész a Vasember 3-ban mutatkozott be Harley Keener megformálójaként, aki egy high-tech laborral lett gazdagabb, miután kitartóan a címszereplő segítségére volt. Azóta csupán említés szintjén sem került szóba, és nyilván potenciális szerepéről sem derült ki információ a Bosszúállók 4-ben, de mindenképp érdekes, hogy épp most kerül újból elő a karakter.

Tovább

Josh Brolin szeretné, hogyha a rajongók utálnák őt a Végtelen háború után

A rajongók már az első Bosszúállók stáblistás jelenete óta izgatottan várják a Föld legnagyobb hősei és a Thanos közti leszámolást, ám míg a kegyetlen gonosztevő egészen azóta jelen van az univerzumban, teljes valójában csak a jövőre érkező Végtelen háborúban fogja magát megmutatni Josh Brolin alakításában. Egy Collidernek adott interjújában Brolin a karakter alakítása során szerzett tapasztalatairól beszélt, és a vágyáról, miszerint az őrült titán kiemelkedik majd az MCU korábbi ellenségei közül.

thanos2-gotg.png

Tovább

Ekkor jelenik meg a Pókember: Hazatérés

A Marvel Filmes Univerzum Pókembere idén nyáron első önálló kalandjával jelentkezett, amit a Marvel Studios és a Sony Pictures közös erővel szállított a mozikba. A Hazatérés elképesztő pénzügyi siker volt (nem csoda, hogy már gőzerővel zajlanak a 2019-re kitűzött folytatás előkészületei), egyedül a Tobey Maguire-féle Pókember 3-at nem sikerült lehagynia bevételi szempontból. A kritikusok imádták, és a legtöbb rajongó is pozitívan nyilatkozott az MCU Pókemberéről, amiről végre kiderült, november 17-én jelenik meg hazánkban kézzel fogható formában, ráadásul ötféle kiadványból tudtok majd választani.

vlcsnap-error402.png

Tovább

Megvan, hogy melyik sztorit dolgozhatja fel az önálló Venom film

A forgatás kezdetét megelőző héten az Omega Underground állt elő néhány nagyon érdekes részlettel a Sony Pictures első Marvel spinoff mozijával kapcsolatban, egész pontosan lenne egy sejtésük arról, hogy melyik képregényt fogja feldolgozni az önálló Venom kaland. Ha hihetünk az információknak (bár hamarosan mi is alátámasztjuk, mi minden áll mellette), akkor a Tom Hardy főszereplésével érkező film az antihős legelső szóló sorozatából, az 1993-ban Venom: Lethal Protector címen futott hatrészes képregényből fog meríteni.

9849-19259jpgwidth480quality085maxdimension2000.jpeg

Tovább

Együtt a két címszereplő A Hangya és a Darázs új forgatási fotóin

ant-man_the_wasp_sdcc_posterhh.jpg

Lassacskán a végéhez közelít a Marvel egyik nagy meglepetésének betudható A Hangya második részének forgatása, amelyben Scott Lang (Paul Rudd) mellett végre Hope van Dyne (Evangeline Lilly) is magára ölti a klasszikus karakter, Darázs jelmezét. Külön-külön ugyan már elcsíphettünk róluk néhány fotót az elmúlt hetekben, de együtt, ráadásul jelmezben most először vehetjük szemügyre a két főszereplőt. A Michael Douglas alakította Dr. Hank Pym is feltűnt a hétvégi forgatáson, mint azt láthatjátok a lenti galériában. 

Tovább

Horror trilógia lehet az Új mutánsokból

arya.png

Néhány nappal ezelőtt debütált a 20th Century Fox soron következő X-Men filmjének első kedvcsinálója, és habár a rendező korábban már utalt a várható stílusra, azért még így is sikerült mindenkit meglepni. Mint Josh Boone az IGN-nek adott nyilatkozatából kiderült, a kőkemény horrornak ígérkező Új mutánsok a tervek szerint nem egyetlen felvonásból áll majd, sőt, már most megvannak egy potenciális trilógia tervei.

Tovább

EXKLUZÍV: Interjú a 'The Gifted' sztárjával, Natalie Alyn Linddel

Október 2-án vette kezdetét a tengerentúlon a Marvel Television, illetve a Fox együttműködésében készült legújabb mutánsközpontú sorozat, a The Gifted. Számunkra kifejezetten pozitív élményt nyújtott a pilot epizód, nem sokkal utána pedig kiderült, hogy a Légióhoz hasonlóan ez a műsor is ellátogat a világ legtöbb országába, köztük hazánkkal. A közelgő premier előtt a Fox Magyarország jóvoltából lehetőségünk van elétek tárni egy exkluzív interjút a The Gifted egyik főszereplőjével, a mutáns Lauren Struckert alakító Natalie Alyn Linddel, amit magyar fordításban olvashattok a továbbiakban.

41rcqegmnd7y.jpg

Tovább

NAGY KÉPREGÉNYAJÁNLÓ - 2017/2.

Vasárnap újfent megrendezésre kerül Budapesten az éves Őszi Képregénybörze, és emiatt úgy gondoltuk, hogy a nyári ajánlónkhoz hasonlóan ismét bemutatunk nektek pár olyan magyarul megjelent címet, amelynek szerintünk minden képregény rajongó gyűjteményében ott a helye, ráadásul holnap egyszerűbben hozzájuk jutni.

1494229958657_1.jpg

Tovább

Ki kicsoda és minden képregényes utalás a The New Mutants előzetesében

vlcsnap-error329.png

Péntek 13-án megkaptuk a The New Mutants (Új mutánsok) című spinoff első kedvcsinálóját, és habár Josh Boone rendező már korábban utalt a várható hangulatra, de így is sokakat meglepett a formabontó és merész koncepció. Az előzetes ugyanis egy kőkemény horrort ígér szuperhősös köntösben, emiatt pedig fel is merült néhányakban a kérdés, hogy mégis mennyire lesz az alapanyaghoz hű a produkció, de bizony óriási inspirációt merít Chris Claremont klasszikus "The Demon Bear Saga" című képregényéből.

Mi jól megvizsgáltuk a látottakat, a sikeresen kiszúrt easter eggekről és egyéb kikacsintásokról a folytatásban olvashattok részletesebben!

Tovább

Jeff Goldblum majdnem feltűnt korábban a Marvel Filmes Univerzumban

thor-ragnarok-jeff-goldblum-1.jpg

Az évek során a Marvel Studios jó pár A-listás tehetséget leszerződtetett egy-egy produkciójához, ez alól pedig a Thor: Ragnarök sem kivétel, amely a kétszeres Oscar-díj nyertes Cate Blanchett mellett a legendás Jeff Goldblumot is magáénak tudhatja. A stúdió elnöke, Kevin Feige az Uproxx riporterével beszélgetett az egyre közelgő filmről, és az interjúban megemlítette, hogy korábban már felkérték a színészt egy szerepre, azonban az sokkal kisebb lett volna annál, mint amit végül a Ragnarökben kapott.

Tovább

Megvan a Gambit premierdátuma

1496488091_0_41749000.jpg

A mostanra harmadik éve bejelentett Gambitról végre teljes mértékben elmondható, hogy sínen van, ugyanis az elmúlt hetek különböző (pozitív) híreit követően ma ki is tűzött számára a stúdió egy bemutató dátumot. A 20th Century Fox X-Men spinoff filmje 2019. február 14-én, Valentin-nap debütál az Egyesült Államokban – jelenti a Deadline. Ha hihetünk egy korábbi forrásnak, már a sztori részleteit sem fedi abszolút homály, és nagyon úgy néz ki, hogy A Karib-tenger kalózai rendezője, Gore Verbinski felel a projektért.

Tovább

Ilyen lesz a Thor: Ragnarök mozis menü

thor_ragnarok_japanese_poster.jpg

November elsején debütál a hazai filmszínházakban a harmadik önálló Thor-film, a Ragnarök. A mozik büféiben természetesen a legújabb Marvel produkcióhoz is érkezik pohár és négy különböző topper (figura). A 0,5 literes poháron a címszereplő feszít, hozzá a film négy fő karaktere, Hulk, Hela, Valkűr és természetesen maga Thor választhatóak majd topperként, melyekről lejjebb görgetve találtok egy galériát.

Tovább

Így néz majd ki Vasember űrpáncélja a Bosszúállók: Végtelen háborúban

316036_7f05d480ed0443c8833fd9787e6a857e-1-.jpg

A nagy találkozások, tragikus fordulatok és egyebek mellett, amiket megígértek nekünk a jövőre érkező Bosszúállók: Végtelen háborúba, ahogy azt megszokhattuk, a hősök többsége jelentős frissítést kap jelmez és fegyverek tekintetében. Mint minden filmben, Tony Stark (Robert Downey Jr.) itt is egy vadonatúj páncélzattal készül a Thanos elleni kozmikus harcokra; néhány frissen napvilágot látott hivatalos koncepciós képen pedig jól szemügyre is vehetjük a szóban forgó darabot, ami látszólag az eddigi legfejlettebb Stark technológia lesz.

Tovább

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 5. évad: Bemutatkozhat a Galaxis Őrzői egyik tagja

A S.H.I.E.L.D. ügynökei az ötödik évad felvezetésével rendesen felkavarta az állóvizet: nagyon úgy tűnik, hogy Szellemlovas után ezúttal ismét egy jól ismert Marvel karaktert hoznak majd el nekünk a képernyőkre.

A New York Comic Conon a sorozat is saját panelt kapott szombaton, ahol a Marvel televíziós vezetője, Jeph Loeb lerántotta a leplet az új szezon évadnyitójának első 20 percéről, felfedve egy meglepő szálat, ami összekötheti A S.H.I.E.L.D. ügynökeit A galaxis őrzőivel, és ami egyben Jack Flag bemutatása is lehet.

jack-flagg.jpg

Tovább