Marvel Magyarország

PLETYKA: Tom Holland Pókembere is benne lesz a 'Venom' filmben

2018. január 17. - Marvel Magyarország

66d2c6de1d1644c28c627faecf842db9.jpeg

A Sony Pictures égisze alatt épülő Marvel filmes univerzum egészen a bejelentésétől kezdve feszegeti azt a hatalmas kérdést, hogy vajon lesz-e bármi köze a Bosszúállók és Tom Holland személyében a legújabb falmászó világához. Egy ideje az a nem hivatalos álláspont, hogy a közelgő Venom, Silver & Black és további címek egy teljesen különálló világban fognak játszódni, azonban egy friss jelentés (ami erősen PLETYKAKÉNT kezelendő) szerint mégis lesz a kettő között egy egyértelmű kapcsolódási pont.

Tovább

Út a Végtelen háborúig - 3. rész: Vasember 2

Szépen robogunk a cél felé: immáron harmadik hetét tapossa az Út a Végtelen háborúig címet viselő projektünk, melynek keretében filmről filmre végigvesszük a Marvel Filmes Univerzum közel tíz éve tartó grandiózus történetét. Az egészet megnyitó Vasember és az azt követő A hihetetlen Hulk után legújabb kritikánkban ismét Tony Starkon van a figyelem középpontja. Fogadjátok harmadik írásunkat! 

iron_man_and_war_machine.jpg

Tovább

'Vasember 2': 30 érdekesség, amit talán nem tudtál

Mint azt mostanra biztosan tudjátok, oldalunk hétről hétre végigveszi a Bosszúállók: Végtelen háború áprilisi bemutatójáig az eddig mozikba került Marvel produkciókat, és elsősorban a Marvel Filmes Univerzum nagy egészének szempontjából beszélgetünk róluk. Úgy gondoltuk, hogy emellett minden heti filmünkről összeállítunk egy-egy gyűjteményt kulisszatitkokkal és egyéb érdekességekkel, amelyek talán nem voltak ismerősek mindenki számára. Kezdésként a 2010-ben debütált Vasember 2 van soron. 

ironman2_rdj.jpg

Tovább

EXCELSIOR DÍJÁTADÓ 2017 - A nyertesek listája

Egy kisebb csúszással ugyan, de eljött az ideje, hogy végre bejelentsük a tavaly másodjára megrendezett házi díjátadónk, az Excelsior végeredményeit. Az egész decemberen átívelő szavazásban tizenhárom kategóriában 2017 legjobb Marvel adaptációit ütköztettük egymással filmes és tévés vásznon egyaránt, most pedig megosztjuk veletek, kik és mik bizonyultak a legjobbnak a rajongói vélemények, valamint a Marvel Magyarország szerkesztőségének közös döntése alapján.

2017.jpg

Tovább

BRÉKING: Új dátumot kapott az 'Új mutánsok' és a 'Deadpool 2'

image.jpg

Derült égből villámcsapásként jött a The Hollywood Reporter jelentése, miszerint a 20th Century Fox-féle Marvel univerzum háza táján komoly változások történtek. A stúdió egészen pontosan három közelgő X-Men filmjéhez tűzött ki új premierdátumokat, ami a Deadpool 2 szempontjából mindenképp jó hír, az Új mutánsok és a Gambit tekintetében viszont ez már határozottan nem mondható el.

Tovább

'Bosszúállók 4': Furcsa dolgok történnek a forgatási fotókon

marvel-avengers-2018-movie-infinity-war-2560x1440.jpg

Valamilyen úton-módon most már biztosan visszatérünk az első Bosszúállók eseményeihez a cím nélküli folytatásban, mert nem hinnénk, hogy egyszerű nosztalgiából öltené magára Amerika Kapitány a régi jelmezét. A legújabb forgatási képeken Chris Evans karaktere mellett a S.H.I.E.L.D. logóval ellátott öltözéket viselő Robert Downey Jr, a tetőtől talpig mo-cap felszerelésben lévő Mark Ruffalo és Paul Rudd vannak jelen, aki a nyáron érkező A hangya és a Darázsban látható legújabb Hangya kosztümöt húzta magára.

Tovább

BRÉKING: Úton van az önálló Fekete Özvegy-film

black-widow-wallpaper-high-resolution.jpg

Miután a rajongók évek óta hangoztatják, hogy egy önálló produkcióra vágynak a Marvel Filmes Univerzumában jelentős szerepet játszó Fekete Özveggyel és az őt alakító Scarlett Johansson is nem egyszer kifejezte már hajlandóságát egy esetleges filmre, a Marvel Studios látszólag beadta a derekát, és végre belevágott a munkálatokba. Jac Schaeffert kérték meg, hogy ragadjon tollat és készítse el a forgatókönyv első vázlatát, akinek legismertebb munkája az általa írt és rendezett Szerelemóra.

Tovább

Mark Hamill szívesen alakítaná Pókember egy híres ellenségét

archive-images-8019884.jpg

Bár a Pókember: Hazatérés folytatásának munkálatai már nyár elején kezdetüket veszik, egyelőre semmi biztosat nem tudunk róla azon kívül, hogy Tom Holland visszatér a falmászó szerepébe és ismét Jon Watts foglalja el a rendezői széket. Az első rész történéseit figyelembe véve nagy eséllyel a Michael Mando alakította Skorpió nehezítheti meg ezúttal Pókember dolgát, de ha a Marvel véletlenül behozná Doctor Octopust is, Mark Hamill nem zárkózna el ettől a lehetőségtől.

Tovább

Út a Végtelen háborúig - 2. rész: A hihetetlen Hulk

Az Út a Végtelen háborúig címet viselő kritikasorozatunk keretein belül hétről hétre átvesszük a Marvel Filmes Univerzum eddig megjelent darabjait, ezúttal azt vizsgálva, mennyit tudtak hozzátenni a közel tíz éve épített világ nagy egészéhez. Miután legutóbb átvettük a mindent elindító Vasembert, ezen a héten A hihetetlen Hulk van soron.

the_incredible_hulk.jpg

Tovább

Chris Hemsworth szívesen megújítaná szerződését a 'Bosszúállók 4' után

thor_ragnarok_teaser_47_1.png

A cím nélküli Bosszúállók 4 többek között Chris Hemsworth eredeti Marveles szerződésének végét is jelenti, miután a színész nyolc éven át keltette életre a mennydörgés istenét. Bár Thor magáénak tudhat egy trilógiát és tiszteletét teszi négy csapatfilmben is, ez nem tántorítja el Hemsworthot az esetleges visszatéréstől.

Az IGN-nek adott interjújában elmondta, hogy végzett a Bosszúállók: Végtelen háború és a negyedik rész munkálataival, így jelenleg ködbe burkolózik a jövője, de a korábbiakkal ellentétben szívesen alakítaná tovább Thort, ha adódik rá lehetősége.

Tovább

'Captain Marvel': DeWanda Wise egy klasszikus karaktert alakíthat

monica_rambeau_earth-616_from_captain_america_and_the_mighty_avengers_vol_1_7.jpg

Tegnap jött a hír, hogy a Spike Lee Netflixen futó sorozatának (She's Gotta Have It) főszerepét játszó DeWanda Wise csatlakozott a Captain Marvel stábjához. Bár a hírben nem fedték fel az általa alakított karaktert, de a rajongók máris belevágtak az elméletgyártásba és egy elég hihető ötlettel álltak elő, miszerint a színésznő Monica Rambeu (a többek között Spectrum néven ismert szuperhőst) játszhatja az Oscar-díjas Brie Larson nevével fémjelzett filmben. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy a teóriák szerint miért lenne értelme szerepeltetni Monicát, röviden bemutatjuk őt a továbbiakban.

Tovább

Részletek a 'Silver & Black' forgatásáról

5791d8ab205bf.jpg

Nem hallottunk sokat a Sony Silver Sable és Fekete Macska karakterére fókuszáló filmes terveiről az utóbbi időben, leszámítva a 2019. február 8-ra időzített premierdátumot. A közel egy év múlva esedékes bemutató miatt hamarosan a forgatásra is sort kell keríteni, most ennek időpontjáról és helyszínéről kaptunk részleteket. Míg a felvételek nagyjára a Venomhoz hasonlóan Atlantában kerül sor, számos jelenetet Mexikóban rögzít majd a stáb, aminek fontos miértje van. 

Tovább

'The Gifted': Két ismert gonosz csapat is feltűnt a képregényekből

polaris_thegifted.png

A tegnap esti The Gifted epizód több szempontból is remek volt, többek között azért, mert igazi finomságokkal kecsegtetett a X-Men világában jártas rajongóknak. Aki nem kezdett még bele a sorozatba, azoknak csak ajánlani tudjuk, a kételkedőket pedig gyors pótlásra ösztökélni. SPOILER a továbbiakban!

Tovább

Út a Végtelen háborúig - 1. rész: Vasember

2018. április 26-án érkezik a hazai mozikba, egy héttel az amerikai premier előtt a Bosszúállók: Végtelen háború. Ahogy korábbi posztjainkban utaltunk már rá, ha szilveszter hétvégéjén elkezdünk hetente újranézni egy Marvel Filmes Univerzum filmet a 2008-as Vasembertől kezdve, akkor pont végzünk a harmadik Bosszúállókig. Legújabb írásunkkal nem kis fába vágtuk a fejszénket, ugyanis ez az első darab az “Út a Végtelen háborúig” kritikasorozatunkból, melynek keretein belül hétről hétre az éppen soron következő filmet elemezzük ki nektek. A szokásos formátumtól eltérően nem részletes filmkritikákat olvashattok tőlünk - habár lesznek ilyen részei is az írásoknak -, igyekeztünk ugyanis kitérni a film körüli egyéb érdekességek bemutatására, valamint persze az univerzumépítésben közrejátszott szerepére egyaránt. Fogadjátok első írásunkként tehát Vasember kritikánkat!

637ab4b3c5a136de1a7436a2393d37bb.jpg

Tovább