Marvel Magyarország

Hivatalos: Az X-Men és a Fantasztikus Négyes csatlakozik az MCU-hoz

2017. december 15. - Marvel Magyarország

captain-america-and-x-men.jpg

Tegnap megszületett az évtized megállapodása, aminek keretében a Disney óriási értékben vásárolta fel a 21st Century Fox filmes és sorozatos divízióit, köztük olyan régóta hiányolt Marvel jogokkal, mint a teljes X-Men és Fantasztikus Négyes gárda. A hivatalos bejelentésről részletesen beszámoltunk, arról azonban még nem tudunk, hogyan és milyen módon tervezik beintegrálni a tízéves Marvel Filmes Univerzumba ezt a sok új érdekes karaktert. Ami biztos, hogy erre sor kerül, erősítette meg a Disney vezérigazgatója, Bob Iger egy tegnap tartott sajtótájékoztatón.

Tovább

BRÉKING: Megegyezett a Disney és a Fox

stk460868.jpg

Talán nem túlzás azt mondani, hogy megérkezett az évtized filmes híre: éveken át húzódó konfliktusok és az elmúlt hónap váratlanul zajlott tárgyalásai után a Disney és a 21st Century Fox egyezséget kötött, ami csupán hetekkel ezelőtt még teljesen elképzelhetetlennek tűnt. A megállapodás részeként a Disney 52.4 milliárd dollár értékben felvásárolta a 21th Century Fox komplexumot (valamint kifizette a Fox 13 milliárd dolláros tartozását, szóval tokkal, vonóval 66-ba fájt nekik ez a Huszonegyedik Századi Róka), mely magában foglalja a Twentieth Century Fox Film és Televízió Stúdiót, valamint megannyi kábeles és nemzetközi TV csatornát. 

Tovább

Hugh Jackman reagált a visszatérést illető hírekre Rozsomákként

5c33dfb0-1afe-48c0-8a91-3f072e017588.jpg

Hugh Jackman, aki az év elején debütált nagy sikerű Loganben végleg elbúcsúzott a népszerű mutáns karmaitól, szintén tisztában van vele, hogy a Disney fontolgatja a 20th Century Fox filmes és tévés részlegének felvásárlását. Ellenben a közelmúltban tett kijelentése – miszerint ha a Bosszúállók univerzumában játszhatna, szívesen visszatérne Rozsomákként – látszólag már nem olyan aktuális. Legújabb filmje, "A legnagyobb showman" promóciója során reagált a jelenleg terjedő pletykákra.

Tovább

Ekkortól forog a Pókember 2, Gwen Stacy is feltűnhet

smh_trailer2_31.png

Miután az Omega Underground lehozta, hogy az idén debütált Pókember: Hazatérés 2019-re kitűzött folytatása jövő júniusban kezd forogni, ennek fényében nem olyan sokára új casting bejelentésekre is számíthatunk – ezek egyike nagy valószínűséggel az a Gwen Stacy lesz, aki Peter Parker legnagyobb szerelme volt a képregényekben, egészen haláláig a legendás The Amazing Spider-Man #121 számában.

Tovább

Tom Hardy felfedte a Venom-film logóját

screen-shot-2017-07-19-at-1_30_52-pm.jpg

A Sony Pictures megtartotta saját panelját a São Paulo Comic-Conon, ahol a Pókember: Irány a Pókverzum című animációs film lenyűgöző első kedvcsinálója mellett a Venomról is ejtettek néhány szót. A film címszereplőjét játszó Tom Hardy az atlantai forgatási helyszínről küldött egy üzenetet a közönségnek, amiben megígérte, hogy igazságot szolgáltat Venom karakterének rengeteg akcióval és csípős humorral. Állítása szerint ez egy fontos darabja lesz a Marvel univerzumnak, és megerősítette a korábbi híresztelést, miszerint a Venom: Lethal Protector című miniszéria ihlette a produkciót.

Tovább

Kijött egy akciódús jelenet leírása az Új mutánsokból

newmut_rossvar.jpg

Tegnap tartotta meg saját panelját a 20th Century Fox a São Pauloban esedékes Comic-Conon, ahol a soron következő X-Men spinoff két brazil származású színésze, Alice Braga (Dr. Cecilia Reyes) és Henry Zaga (Sunspot) képviselték a produkciót Josh Boone rendezővel karöltve. A közönségnek levetítettek egy exkluzív kedvcsinálót a filmből, amit mi egyelőre nem láthatunk, ezért is hoztuk el az izgalmas képsorok magyar nyelvű leírását.

Tovább

Erről szól a Jessica Jones 2. évada

gallery-1512733174-violet-201-unit-03936r.jpg

Miután az Entertainment Weekly jóvoltából láthattuk az első képet a Marvel's Jessica Jones soron következő évadából, most a Digital Spy hozott le egy új fotót és érdekes részleteket. A hivatalos történetleírás szerint "New York magánnyomozója igyekszik egyenesbe hozni az életét Kilgrave (David Tennant) halála után. Mialatt a városban egy kíméletlen gyilkos szedi áldozatait, egy új ügy vonakodva szembesíti Jessicát (Krysten Ritter) valódi oldaláról, melynek okaiért még mélyebbre kell ásnia a múltját illetően."

Tovább

A S.H.I.E.L.D. ügynökei sztárjaival érkezik a Marvel Rising: Secret Warriors

A Marvel nagyot lép előre animációs vonalon, és új szuperhősök egész generációját hozzák el egyszerre. A stúdió tegnap egy új animációs filmet jelentett be Marvel Heroes: Secret Warriors címen, ami az univerzum legnagyobb feltörekvő és jövőbeli hőseit vonultatja fel. A csapatba olyan karakterek fognak csatlakozni, mint Ms. Marvel, Miss America, Mókuslány, Quake, Spider-Gwen, Inferno, Patriot, Exile vagy épp Captain Marvel, de természetesen nem hiányozhat majd Tippy Toe és Lockjaw sem.

marvel-rising_artwork.jpg

Marvel Heroes: Secret Warriors plakát

Tovább

Itt az első kép a Jessica Jones 2. évadából

Az Entertainment Weekly megjelentette az első hivatalos képet a Marvel's Jessica Jones valamikor 2018-ban érkező folytatásából, amin a címszereplő hősnő (Krysten Ritter) mellett Kilgrave (David Tennant) is látható. A karakter visszatérését korábban már bejelentették, és sem most, sem akkor nem volt nagy meglepetés, elvégre a színész az előző szezon legnépszerűbb figuráját és alakítását hozta. 

1512708774_tmp_dqeegemw4aidi4p.jpg

Tovább

BRÉKING: Íme az első képek és részletek az X-Men: Dark Phoenix kapcsán

xmendarkphoenixindex.jpg

A Főnix felemelkedőben... ismét! 2018. november 2-án debütál a filmszínházakban a Dark Phoenix, az az X-Men történet, melynek hű adaptálására a rajongók évek óta várnak. Brett Ratner 2006-ban már megpróbálkozott az ikonikus sztori megfilmesítésével az X-Men: Az ellenállás vége személyében, de akkor a stúdió nyomására kénytelenek voltak csupán mellékcselekménnyé redukálni. Az Entertainment Weekly jóvoltából végre betekintést nyerhetünk a jövő évi mutánsmoziba, a cselekmény első részletei mellett képeket is szemügyre vehettek a folytatásban.

Tovább

Ismerjétek meg a Mikulást, a Marvel univerzum legerősebb mutánsát

stl028100_1.jpg

Gwenpool Holiday Special: Merry Mix-Up (2016)

Talán már sokan találkoztatok azzal a kissé mókás ténnyel, miszerint a Marvel képregények lapjain a Mikulás egy Omega-szintű mutáns, aki bárkivel képes elbánni pillanatok alatt. A mai nap apropójából úgy gondoltuk, az ismeretek bővítése érdekében egy részletesebb cikkben foglalkozunk a karakterrel, annak történelmével és képességeinek igencsak színes felhozatalával.

Tovább

Megtorló karaktere előtt Jon Bernthalt nem érdekelte szuperhősös szerep

20837320_510059246009940_3965590888339472384_n.jpg

Jon Bernthal joggal mondható a Marvel Filmes Univerzum egyik fan-favorit színészének, miután a Daredevil második szezonjában és persze pár héttel ezelőtt debütált saját műsorában feltűnt Megtorló bőrében, de a színész elárulta, Frank Castle megformálásáig egyáltalán nem vonzották az ilyen típusú szerepek.

Tovább

Elemeztük a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetesének képsorait

Szerda délután végre megérkezett az előzetes, amire már olyan régóta vártunk, hogy véglegesen felültessen mindenkit a Marvel Filmes Univerzum talán valaha volt legvártabb darabjának hype vonatára. Bár első kedvcsináló lévén túl sokat nem mutat a Bosszúállók: Végtelen háború teasere, de azért így is bőséggel tudtunk szemezgetni a látottakból ahhoz, hogy az elég legyen egy szokásos elemzésre.

vlcsnap-error063.png

Tovább

Ezt a gonosztevőt keltheti életre Ben Mendelsohn a Captain Marvelben

captain-marvel-know-your-meme.jpg

Még októberben számoltunk be arról, hogy a "Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet" főgonoszát játszó Ben Mendelsohnnak a 2019 februárjára kitűzött Captain Marvelben is lehetősége lehet gonoszkodni, azonban akkor még nem derült ki semmilyen részlet a potenciális karakterét illetően. Bár úgy hírlett, hogy a színész egy Skrull tábornokot fog alakítani, de a That Hashtag Show friss jelentése szerint valójában Yon-Rogg, egy Kree katonatiszt szerepében díszeleg majd.

Tovább

Daredevil 3. évad: Wilson Bethel kulcsszerepben csatlakozott a stábhoz

dds3wilsonbethel.jpg

Wilson Bethel állandó szereplőként csatlakozott a Daredevil várva várt harmadik évadához – jelenti a Variety. Bár karakterének konkrét részleteire egyelőre nem derült fény, de egy olyan FBI-ügynököt fog életre kelteni, aki kritikus szerepet játszik a Matt Murdock és Wilson Fisk közötti konfliktusban. A színészt olyan filmekből és sorozatokból ismerhetjük, mint a "Hart of Dixie", a "Nyughatatlan fiatalok" vagy a "Gyilkos megszállás". 

Tovább