Marvel Magyarország

KÉPEK: Samuel L. Jackson és Cobie Smulders egy közelgő film forgatásán

2018. január 22. - Marvel Magyarország

fury_pistol.jpg

A Just Jared jóvoltából újabb fotókat vehetünk szemügyre valamelyik közelgő Marvel projekt forgatásáról Atlantában, amelyeken Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) látszólag nem egy kávéra ülnek össze a régi idők kedvéért, arckifejezéseikből ítélve sokkal inkább valamilyen veszélyre lesznek figyelmesek. Az jelenleg nem tisztázott, hogy melyik produkcióhoz veszik fel ezt a jelenetet, de figyelembe véve, hogy a Captain Marvel szólófilm forgatása hivatalosan csak márciusban veszi kezdetét, nagy valószínűséggel egy Bosszúállók-film lesz esetünkben a nyerő.

Tovább

Út a Végtelen háborúig - 4. rész: Thor

Elérkeztünk cikksorozatunk negyedik részéhez, melyben értelemszerűen a Marvel Filmes Univerzum (ezentúl csak MFU) negyedik filmjét vesszük górcső alá, a 2011-ben megjelent Thort. A nem is olyan rég megjelent Ragnarök miatt a mennydörgés istene élhet legélénkebben a rajongók emlékezetében, de most visszakanyarodunk a kezdetekhez, hiszen amekkora jelentőséggel bírt Thor legutóbbi kalandja a filmes univerzumban, legalább olyan fontos volt az első is.

thor-movie-stills-1_zip_24.jpg

Tovább

Ha minden jól megy, már 2020-ban jöhet a 'Fekete Özvegy' film

vlcsnap-error518.png

Múlthéten robbant a bomba, hogy a Marvel végre tényleg belevágott az önálló Fekete Özvegy mozifilm fejlesztésébe, ami a legfrissebb híresztelések alapján nem akármilyen fizetést hozhat a címszereplőt játszó Scarlett Johansson számára. A Daily Mail értesülései szerint 25 millió dollárt kaszálhat a projekttel, így Emma Stone és Jennifer Lawrence párosát lehagyva Hollywood legjobban fizetett színésznőjévé válna.

Tovább

'Thor': 35 érdekesség, amit talán nem tudtál

Mielőtt elhoznánk az Út a Végtelen háború című sorozatunk heti kritikáját vasárnap, a múlthéten elindított és hatalmas érdeklődést generáló érdekesség gyűjteményünk is új számmal jelentkezik. Ezúttal a jelenlegi Thor-trilógia első darabjáról, a 2011-ben debütált első részről szedtünk össze számotokra 35 többé-kevésbé köztudott, elsősorban kulisszák mögött információt. Fogadjátok szeretettel!

thor_movie_poster-10.jpg

Tovább

PLETYKA: Tom Holland Pókembere is benne lesz a 'Venom' filmben

66d2c6de1d1644c28c627faecf842db9.jpeg

A Sony Pictures égisze alatt épülő Marvel filmes univerzum egészen a bejelentésétől kezdve feszegeti azt a hatalmas kérdést, hogy vajon lesz-e bármi köze a Bosszúállók és Tom Holland személyében a legújabb falmászó világához. Egy ideje az a nem hivatalos álláspont, hogy a közelgő Venom, Silver & Black és további címek egy teljesen különálló világban fognak játszódni, azonban egy friss jelentés (ami erősen PLETYKAKÉNT kezelendő) szerint mégis lesz a kettő között egy egyértelmű kapcsolódási pont.

Tovább

Út a Végtelen háborúig - 3. rész: Vasember 2

Szépen robogunk a cél felé: immáron harmadik hetét tapossa az Út a Végtelen háborúig címet viselő projektünk, melynek keretében filmről filmre végigvesszük a Marvel Filmes Univerzum közel tíz éve tartó grandiózus történetét. Az egészet megnyitó Vasember és az azt követő A hihetetlen Hulk után legújabb kritikánkban ismét Tony Starkon van a figyelem középpontja. Fogadjátok harmadik írásunkat! 

iron_man_and_war_machine.jpg

Tovább

'Vasember 2': 30 érdekesség, amit talán nem tudtál

Mint azt mostanra biztosan tudjátok, oldalunk hétről hétre végigveszi a Bosszúállók: Végtelen háború áprilisi bemutatójáig az eddig mozikba került Marvel produkciókat, és elsősorban a Marvel Filmes Univerzum nagy egészének szempontjából beszélgetünk róluk. Úgy gondoltuk, hogy emellett minden heti filmünkről összeállítunk egy-egy gyűjteményt kulisszatitkokkal és egyéb érdekességekkel, amelyek talán nem voltak ismerősek mindenki számára. Kezdésként a 2010-ben debütált Vasember 2 van soron. 

ironman2_rdj.jpg

Tovább

EXCELSIOR DÍJÁTADÓ 2017 - A nyertesek listája

Egy kisebb csúszással ugyan, de eljött az ideje, hogy végre bejelentsük a tavaly másodjára megrendezett házi díjátadónk, az Excelsior végeredményeit. Az egész decemberen átívelő szavazásban tizenhárom kategóriában 2017 legjobb Marvel adaptációit ütköztettük egymással filmes és tévés vásznon egyaránt, most pedig megosztjuk veletek, kik és mik bizonyultak a legjobbnak a rajongói vélemények, valamint a Marvel Magyarország szerkesztőségének közös döntése alapján.

2017.jpg

Tovább

BRÉKING: Új dátumot kapott az 'Új mutánsok' és a 'Deadpool 2'

image.jpg

Derült égből villámcsapásként jött a The Hollywood Reporter jelentése, miszerint a 20th Century Fox-féle Marvel univerzum háza táján komoly változások történtek. A stúdió egészen pontosan három közelgő X-Men filmjéhez tűzött ki új premierdátumokat, ami a Deadpool 2 szempontjából mindenképp jó hír, az Új mutánsok és a Gambit tekintetében viszont ez már határozottan nem mondható el.

Tovább

'Bosszúállók 4': Furcsa dolgok történnek a forgatási fotókon

marvel-avengers-2018-movie-infinity-war-2560x1440.jpg

Valamilyen úton-módon most már biztosan visszatérünk az első Bosszúállók eseményeihez a cím nélküli folytatásban, mert nem hinnénk, hogy egyszerű nosztalgiából öltené magára Amerika Kapitány a régi jelmezét. A legújabb forgatási képeken Chris Evans karaktere mellett a S.H.I.E.L.D. logóval ellátott öltözéket viselő Robert Downey Jr, a tetőtől talpig mo-cap felszerelésben lévő Mark Ruffalo és Paul Rudd vannak jelen, aki a nyáron érkező A hangya és a Darázsban látható legújabb Hangya kosztümöt húzta magára.

Tovább

BRÉKING: Úton van az önálló 'Fekete Özvegy' film

black-widow-wallpaper-high-resolution.jpg

Miután a rajongók évek óta hangoztatják, hogy egy önálló produkcióra vágynak a Marvel Filmes Univerzumában jelentős szerepet játszó Fekete Özveggyel és az őt alakító Scarlett Johansson is nem egyszer kifejezte már hajlandóságát egy esetleges filmre, a Marvel Studios látszólag beadta a derekát, és végre belevágott a munkálatokba. Jac Schaeffert kérték meg, hogy ragadjon tollat és készítse el a forgatókönyv első vázlatát, akinek legismertebb munkája az általa írt és rendezett Szerelemóra.

Tovább

Mark Hamill szívesen alakítaná Pókember egy híres ellenségét

archive-images-8019884.jpg

Bár a Pókember: Hazatérés folytatásának munkálatai már nyár elején kezdetüket veszik, egyelőre semmi biztosat nem tudunk róla azon kívül, hogy Tom Holland visszatér a falmászó szerepébe és ismét Jon Watts foglalja el a rendezői széket. Az első rész történéseit figyelembe véve nagy eséllyel a Michael Mando alakította Skorpió nehezítheti meg ezúttal Pókember dolgát, de ha a Marvel véletlenül behozná Doctor Octopust is, Mark Hamill nem zárkózna el ettől a lehetőségtől.

Tovább

Út a Végtelen háborúig - 2. rész: A hihetetlen Hulk

Az Út a Végtelen háborúig címet viselő kritikasorozatunk keretein belül hétről hétre átvesszük a Marvel Filmes Univerzum eddig megjelent darabjait, ezúttal azt vizsgálva, mennyit tudtak hozzátenni a közel tíz éve épített világ nagy egészéhez. Miután legutóbb átvettük a mindent elindító Vasembert, ezen a héten A hihetetlen Hulk van soron.

the_incredible_hulk.jpg

Tovább

Chris Hemsworth szívesen megújítaná szerződését a 'Bosszúállók 4' után

thor_ragnarok_teaser_47_1.png

A cím nélküli Bosszúállók 4 többek között Chris Hemsworth eredeti Marveles szerződésének végét is jelenti, miután a színész nyolc éven át keltette életre a mennydörgés istenét. Bár Thor magáénak tudhat egy trilógiát és tiszteletét teszi négy csapatfilmben is, ez nem tántorítja el Hemsworthot az esetleges visszatéréstől.

Az IGN-nek adott interjújában elmondta, hogy végzett a Bosszúállók: Végtelen háború és a negyedik rész munkálataival, így jelenleg ködbe burkolózik a jövője, de a korábbiakkal ellentétben szívesen alakítaná tovább Thort, ha adódik rá lehetősége.

Tovább