Itt vannak az első reakciók A Hangya és a Darázsról

2018. június 23. - Marvel Magyarország

A sajtó véleményezte az új Marvel kalandot.

a-hangya-es-a-darazs-kritika-top.png

A Marvel Moziverzum következő állomása egy hónap múlva megérkezik a hazai mozikba is, amely a Bosszúállók: Végtelen háború drámai hangvétele után igazi könnyed szórakozásnak ígérkezik. A napokban megtartották az első sajtóvetítéseket, így ma reggel napvilágot láttak a külföldi újságírók rövid gondolatai a folytatásról. A reakciók kiemelik A Hangya és a Darázs humorát nagyrészt Peyton Reed rendezőnek és Michael Peña-nak köszönhetően, illetve Evangeline Lilly is számos dicsérő szót kapott a Marvel legújabb hőseként. Nézzünk meg néhányat a továbbiakban! 

"A Hangya és a Darázs kiemelkedik a humorával, a csodálatos vizuális effektusaival, a kreatív méret változtatásaival és még a "gonoszaival" is okosan bánik. Nagyszerű film. A Marvel legjobb folytatása A Tél Katonája óta, és most már Evangeline Lilly az egyik kedvenc szuperhősöm. Peyton Reed megcsinálta, isteni film!"

"(Ahogy arra számítottam) A Hangya és a Darázs nagyon szórakoztató. Ha tetszett az első, ezzel sem leszel másképp. (Véleményem szerint, ez még jobban is sikerült annál.) A győztes Evangeline Lilly!"

"A Hangya és a Darázs színtiszta szórakozás. A már-már elborult komikus pillanataiban a legerősebb, a képregényes gonoszok jeleneteiben viszont kevésbé. A különböző méretű akciójelenetek fantasztikusak, és Michael Peña megint ellopja a műsort.
Ne számítsatok rá, hogy megválaszolja a Végtelen háborús kérdéseket. A film többnyire önálló, még inkább, mint az első. Ugyanakkor butaság lenne nem kivárni a stáblista végét, most sokkal jobban a többihez képest.
A filmnek meglepően nagy szíve van, elképesztő akció, rengeteg nevetés. Ha szerettétek az első részt, kellemes meglepetés lesz a folytatás."

"A Hangya és a Darázs óriásit szólt. Romantikus, energikus, rengeteg szórakozás. Peyton Reed szabad kezet kapott, és a saját eszközeit alkalmazva egy ragyogó és briliáns filmet rakott össze."

"Senkit sem fog meglepetésként érni, hogy Peyton Reed filmje töménytelen szórakozás, amin az elejétől a végéig nevetett a közönség. A Marvel Studios újabb győztese. Olyan könnyűnek tűnik, pedig mindnyájan tudjuk, hogy Kevin Feige közel a lehetetlent vitte véghez."

"Micsoda év a Marvel számára! Imádtam A Hangya és a Darázst. Csodálatos színészgárda és a humor teljesen a helyén van. (Könnyesre nevettem magam az egyik jeleneten!) A vizualitás megint páratlan. Egyedülálló, nagyon szórakoztató utazás, amit alig várok, hogy ismét átélhessek."

"A Hangya és a Darázs mindennel betalál, amire szüksége van. A komédia fenomenális és a karakterek tökéletesen megírtak. Szép hangulatbeli váltás a Végtelen háború után. Nagyon élveztem."

"A Hangya a kedven Marvel filmem, és ez az a folytatás, amiben reménykedtem. Fültől fülig ért a vigyorom elejétől a végéig, ellenállhatatlanul jó szórakozás. Olyan izgalmas, mint amilyen vicces, és vizuálisan lenyűgöző."

A Hangya és a Darázs oltári nagyot szól! Teljesen észveszejtő és az effektusok hihetetlenek. Határozottan látni kell 3D-ben! Nem beszélve arról, hogy megvan a valaha volt kedvenc Stan Lee cameom."

"Megválaszolja-e a 'Végtelen háború kérdést?' IGEN."

Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas és Hannah John-Kamen főszereplésével július 26-án nyit nálunk a Marvel Studios legújabb felvonása. 

(forrás: Twitter, MCU Exchange)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr214066197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása