Josh Brolin szívesen eljátszaná újra Thanos karakterét az Örökkévalókban

2018. június 16. - Marvel Magyarország

A későbbiekben is találkozhatunk Thanos karakterével.

azf1180_trl_v186_1108-copy_1.jpg

Mivel a Marvel Moziverzumban egyre nagyobb figyelem irányul a kozmikus történetekre, nagy az esély rá, hogy a grandiózus univerzumépítés negyedik fázisában egy Örökkévalók (The Eternals) film is beúszik majd a mozikba. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke korábban maga is elismerte, hogy számos egyéb koncepció mellett ezzel az ötlettel is foglalkoznak a tervezőasztalnál.

Az Örökkévalók egy szupererős és közel sebezhetetlen faj, akiket évmilliókkal ezelőtt az Égiek néven ismert földönkívüli lények hoztak létre mesterségesen, embereken végzett kísérletek során. Később a Szaturnusz egyik holdján, a Titánon telepedtek le az Örökkévalók, és teremtettek virágzó kolóniát. Az eredettörténetük eléggé hasonlít az Embertelenekére, ami felveti a kérdést, hogy Feige miért foglalkozna velük, hogyha azt a csapatot annak idején eltüntette a filmes menetrendből. A dolog összefüggésben állhat azzal, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború hatalmas népszerűségnek örvendő főgonosza, Thanos történetesen az Örökkévalók tagja, akárcsak az apja, A’Lars. Ezt a rokoni szálat már a moziverzumban is megerősítették, hiszen a Végtelen háborúban Vörös Koponya A’Lars fiaként hivatkozik Thanosra. Továbbá a Titánt is láthattuk a filmben, habár ekkorra már csak pusztaság maradt az egykor virágzó civilizációból.

Nemrég a Sicario 2: A zsoldos című új filmjét reklámozó Josh Brolint is megkérdezték róla, hogy mit szólna hozzá, ha az általa játszott Őrült Titán tiszteletét tenné az Örökkévalókban. Habár a színész nem tud róla, hogy készül-e a közeljövőben ilyen film, és ha igen, abban Thanos is felbukkan-e, de úgy tűnik, hogy örömmel részese lenne a dolognak:

„Nem tudom, hogy mit tartogat a jövő, és ki tudja, mi lesz, de részemről, én imádom egy ilyen véget nem érő dolognak az ötletét. Korábban nem voltam benne egy folytatásban sem. Most, hogy egy részével végeztünk a Bosszúállók 2-nek, vagyis akarom mondani a Bosszúállók 4-nek, ami a Végtelen háború 2, még biztosan vissza fogok térni, pár dolgot újraveszünk, meg ilyenek. Szóval nagyon izgatott vagyok ezek miatt. Imádom a Russo-testvéreket. Imádok a Bosszúállókon dolgozni. Nem gondoltam volna, hogy így lesz, de tényleg imádtam. Nemcsak szerettem, imádtam. Szeretek ennek a karakternek a bőrébe bújni. Egy Brando-szerű figura az Apokalipszis mostból, akit élvezet eljátszani. De nem tudom, hogy mit hoz a jövő. Az egész eddigi karrierem csupa meglepetések sorozata volt, szóval majd meglátjuk.”

Habár egy hónappal ezelőtt a Marvel már írókat is talált az Örökkévalókhoz Matthew K. Firpo és Ryan Firpo személyében, a produkció még nem kapott premierdátumot, és arról sem került ki semmilyen információ, hogy pontosan mely karakterekre koncentrálna a film, ha egyáltalán elkészül. Ti szívesen látnátok Thanost az Örökkévalókban?

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr114052710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása