Gyönyörű koncepciós vázlatok a Bosszúállók: Végtelen háború helyszíneiről

2018. június 10. - Marvel Magyarország

Középpontban a wakandai csatával és a Vormirral.

iw-hir-fokep-update.jpg

Bár eredetileg május környékére tervezték a Bosszúállók: Végtelen háború hivatalos képeskönyvének kiadását, valamilyen oknál fogva végül csak novemberben kerül fel a könyvesboltok polcaira. Ilyen kötetek a Marvel Studios összes filmjéhez jelennek meg, amiben összegyűjtik az előkészületek és a forgatás során különböző művészek által készített vázlatokat, tehát az alternatív kosztümöktől kezdve a jelenetek koncepción át mindenről találunk bennük képeket és leírásokat. 

Hogy ne maradjunk ilyen sokáig szemezgetni való nélkül, a produkció egyik illusztrátora, Sean Hargreaves megosztotta néhány, elsősorban a helyszínekre fókuszáló munkáját az interneten. A lenti galériában tematikusan rendeztük sorba a vázlatokat: először New Yorkról és a város felett repkedő űrhajóról láthattok elképzeléseket, ezeket a filmben is elképesztő vizualitással megalkotott Vormir bolygó követi, ahol újból találkoztunk a Vörös Koponyával, majd végül Wakandáról csodálhattok meg pár látványtervet, többek között az Őrült Titánnal, Vízió és Corvus Glaive nézeteltérésével, valamint a Fullajtár sereggel.

A következő hónapokban valószínűsíthetően még több, a film nagyobb fordulataira is fókuszáló koncepciós vázlat előkerül. 

(forrás: Sean Hargreaves Design)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9514036514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása