Lehetséges első képeken a Bosszúállók 4. szereplői

2018. június 05. - Marvel Magyarország

Az új felállás mellett Thanos is szemügyre vehető.

avengers-infinity-war-2018-empire-magazine-ge.jpg

Ugyan még mindig messze vagyunk a Bosszúállók negyedik részének bemutatójától, amennyiben a lentebb található kiszivárgott promóciós anyagok valódiak és nem csak egy türelmetlen rajongó alkotásai, az új csapatfelállásra és a Josh Brolin által alakított Őrült Titánra már most vethetünk egy-egy pillantást. 

A Végtelen háború zárása a népességgel együtt a szuperhősök számát is megfelezte, az első kép pedig a túlélőket és a hozzájuk újonnan csapódókat vonultatja fel: A Bosszúállók eredeti hatos formációja Mordállyal, Hadigéppel és Nebulával, valamint az ígéretekhez hűen Hangyával és Brie Larson Marvel Kapitányával egészül ki. Utóbbi a klasszikus kék és piros szerelésében tetszeleg, míg például Amerika Kapitány és Fekete Özvegy látszólag visszatértek korábbi dizájnjukhoz. Többeken is láthatunk némi változtatást, de a legszembetűnőbb különbség egyértelműen Hadigép és Hulk esetén figyelhető meg - Rhodey páncélját talán Wakandában dobják fel egy kis vibrániummal, a zöld óriás itt azonban valamivel kisebb a szokásosnál, és most először rajta is latex ruci feszül. Elképzelhető, hogy Banner és Hulk végre talál egy középutat a személyiségeik közt régóta dúló háborúban, ami elhozhatja a karakter képregényekből ismert intelligensebb inkarnációját. 

Egyedül Darázs hiánya lehet szembetűnő, aki szintén megerősítést nyert a Bosszúállók folytatására. Valószínűleg a két hónapon belül debütáló A Hangya és a Darázs után okosabbak leszünk azzal kapcsolatban, pontosan mekkora és milyen jellegű szerepe lesz Evangeline Lilly karakterének - elvégre nem árt számolni a csettintéssel sem, amely valamilyen formában biztosan kihatással lesz a legkisebb hősök kalandjára. 

A második képen tetőtől talpig páncélban figyelő Thanos látványa azt sugallja, hogy nem fogja sokáig idilli nyugalomban élvezni a naplementét, ráadásul a Végtelen Kövekkel díszített kesztyű mellett egy új fegyver is van nála. Mint fentebb is említettük, ezeket az anyagokat mindenképp fenntartással kezeljétek, mert bár egészen hitelesnek tűnnek, mindkettő ismeretlen forrásból származik. A Bosszúállók 4. hivatalos címéről és a történet első részleteiről a nyár folyamán lehullhat a lepel, addig is próbáljuk valahogy ezekkel beérni. 

(forrás: Screen Rant, ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1214025484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása