Ilyen is lehetett volna a Deadpool 2. stáblistás jelenete

2018. május 21. - Marvel Magyarország

Alternatív elképzeléseket árult el az írópáros. 

ct-hoy-entretenimiento-deadpool-2-el-regreso-del-anti-superhroe-20180517.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Deadpool 2. cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

Habár a vártnál valamelyest gyengébben kezdett a pénztáraknál Deadpool második eljövetele, minőségében sokak számára felér, ha túl nem szárnyalja az első részt a szüntelenül záporozó popkulturális utalásaival és elképesztő akcióival. Bárhogy is legyen, abban bizonyára mindenki egyetért, hogy a film stáblistás bónusz jelenete az egyik legjobb, amit valaha láthattunk, és most ennek megvalósításáról, valamint kezdeti ötleteiről mesélt a forgatókönyvet jegyző Paul Wernick és Rhett Reese. 

"Hogy rövidre fogjam, nagyon lelkesek voltunk, amikor valaki előállt az időgép ötletével. Mennyire lenne meta, ha Ryan Reynolds visszamenne az időben megállítani az egykori Ryan Reynolds-ot a Zöld Lámpás film elkészítésében? Természetesen ő is nyitott volt az ötletre, teljes mértékben hajlandó viccet csinálni magából, szóval teljesen megőrültünk. Úgy gondoltuk, ez a valaha volt legjobb ötlet, és egy nagyszerű elképzelés a film zárásaként."

Deadpoolt a filmben hallhatjuk a kisbaba Hitlerrel poénkodni, amely egy ponton a stáblista után is visszaköszönt volna: "Eredetileg azzal zárt a film, hogy Deadpool megöli bébi Hitlert. Ez a stáblista legeslegvégén kapott volna helyet. Aztán úgy döntöttünk, hogy ez már egy kicsit átesne a ló túloldalára - nem Hitler, hanem egy csecsemő megölése." 

Még mielőtt az időutazásos téma kiforrta magát, az íróknak volt egy másik, az elmondottak alapján szintén hatásos ötlete: "Egy darabig abban gondolkodtunk, hogy csinálunk még több X-Force meghallgatást. Csak képzeljétek el, ahogy kinyílik az ajtó, majd besétál Chris Evans, akit Deadpool nyilván Fáklyának szólít Amerika Kapitány helyett. Ezt nagyon viccesnek éreztük, de végül még csak meg sem kerestük őt." Bár Evanstől valóban zseniális lett volna látni egy cameot, valószínűleg a stáblistás jelenetek végleges formájukban sem okoztak a nézőknek csalódást. 

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8613990464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása