Kiderült, ki játszotta a Deadpool 2. meglepetésvendégét

2018. május 18. - Marvel Magyarország

Valaki két különböző szerepben is kipróbálta magát.

o36fmklzsbctbotg4pfqfvufwa.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Deadpool 2. cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

Csütörtöktől a hazai filmszínházak is műsorra tűzték Deadpool második eljövetelét, amely meglepetésekben és váratlan vendégszereplőkben közel sem szenvedett hiányt. Ahogy azt néhányan már a bemutató előtt spekulálták, a filmben tiszteletét tette a tetőtől talpig digitálisan megvalósított Buldózer, az X-Men képregények egyik klasszikus ellensége, azonban a stáblista nem adott választ arra a kérdésre, hogy a zöld háttér előtt ki keltette életre Charles Xavier mostoha testvérét.

Ha valaki figyelmesen követte a feliratokat, Buldózer neve mellett az szerepelt, hogy saját magát alakította a produkcióban, ám Rhett Reese társíró egy interjú során elárulta, miszerint a címszereplő karaktert is játszó Ryan Reynolds maga gondoskodott a figuráról. "Végül Ryan szólaltatta meg Buldózert, ha nem tudtátok volna. Az tényleg az ő hangja, valamint ő felelt a mimikájáért is. Azt mondjuk nem tudom, hogy a digitális mozgásrögzítést kivel csinálták meg, nem hinném, hogy az is Ryan feladata volt."

Reese ezt követően elmagyarázta a Paul Wernickkel közösen hozott döntésüket, hogy miért pont ezt a karaktert választották a forgatókönyv írásakor: "Nagyon korán elköteleztük magunkat mellette, elvégre korábban nem sikerült méltó módon adaptálni. Mindig is akartunk egy CG Buldózert látni, most végre megvolt rá a lehetőség. Továbbá a mérleget is ki kellett valamelyest egyensúlyozni a harmadik felvonásra, elvégre ott volt Deadpool és a társai, illetve a kis Tűzököl, akinek bár klasszak a képességei, tisztességes összecsapást szerettünk volna. És hát ki sugároz magából nagyobb erőt Buldózernél?"

Buldózer első élőszereplős feltűnése a 2006-ban debütált X-Men: Az ellenállás végében volt esedékes Vinnie Jones játékában, ami a filmmel karöltve nem hagyott kifejezetten pozitív emléket maga után a rajongók körében. 

(forrás: Heroic Hollywood, ComicBookMovie.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr813977844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.05.22. 10:27:25

nagyon jó volt Bulldózer a filmben, remélem később visszahozzák.
süti beállítások módosítása