Holdlovag sorozatot készítene a Daredevil showrunnere

2018. március 24. - Marvel Magyarország

Közkedvelt antihős Steven S. DeKnight új kiszemeltje.

holdlovag-dd-showrunner.jpg

Mielőtt átvette Guillermo del Torotól a Tűzgyűrű franchise legújabb darabjának rendezését, Steven S. DeKnight elhozta nekünk a Marvel és a Netflix kollaboráció első sorozatát, a hatalmas népszerűségnek örvendő Daredevilt. Bár a második és a harmadik évadok készítésében már nem töltött be semmilyen szerepet egyéb elfoglaltságok miatt, az IGN-nek adott nyilatkozatában kifejezte érdeklődését egy Marvel karakter iránt, akit előszeretettel adaptálna tévére, ha lehetősége adódna rá.

"Nem lenne ellenemre Holdlovaggal dolgozni valamikor," árulta el DeKnight, egyetlen nagyobb akadályként azonban közelgő projektjeinek listájára hivatkozott. "Rengeteg karaktert szeretek a Marvel univerzumban. Részemről csak az ütemterven múlik minden, amely egy kicsit húzós számomra mostanság. Amikor anno aláírtam a Daredevilre, érdeklődtem az Iron Fist és a Punisher iránt is, akiket szintén egyaránt kedvelek. Örülnék, ha most már Holdlovag is kapna egy kis rivaldafényt. Nagyszerű karakter."

Az 1975-ben megalkotott Holdlovag egy CIA ügynökből lett zsoldos volt Egyiptom és Szudán határában, akit az egyiptomi holdisten hozott vissza a halálból saját bosszújának eszközeként. Hivatásából adódóan Marc Spector rendkívül képzett harcos, de éjszaka ereje, állóképessége és reflexei is szintet lépnek, kiváltképp telihold idején. Holdlovag rendkívül sötét múltú és komplex karakter a képregényekben, akinek határozottan a Netflix komolyabb tónust képviselő világában lenne a helye. 

DeKnight-nak nem idegen ez a stílus, hisz mint feljebb olvashattátok, ő hozta tető alá a Marvel Filmes Univerzum egyik legsötétebb hangvételű évadát a Daredevil személyében, ráadásul elárulta, hogy azóta is az ott futó tartalmak nagy rajongója:

"Nagyon szerettem az ott töltött időt, érdekes volt, és a Daredevil első évadánál két régi barátomnak, Drew Goddard-nak és Jeph Loeb-nek segíthettem. Mindegyik marveles Netflix sorozatot megnéztem. Kedvelem az embereket a Marvelnél és a Netflixnél, fantasztikus műsorokat gyártanak. Különösen élveztem a Luke Cage-et."

Noha Holdlovag nem tartozik a legismertebb hősök közé, többször összeállt a Megtorlóval és Pókemberrel, illetve egy ideig a képregényes Bosszúállók sorát erősítette. Korábban már A galaxis őrzői-trilógia írója és rendezője, James Gunn is elmondta, hogy szívesen csinálna egy filmet a karakterről, különböző fórumokon pedig jól látszik, hány rajongót érdekelne egy élőszereplős produkció a főszereplésével. Hogy a Marvel tervez-e vele valamelyen formátum keretében, az egyelőre a jövő zenéje. 

(forrás: IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2513776038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása