Luke Cage 2. évad: Annabella Sciorra a főgonosz szerepében csatlakozott

2018. március 15. - Marvel Magyarország

Új ellenséggel kell szembenéznie a címszereplőnek a folytatásban.

lukecage_annabella_sciorra_update.jpg

Az Entertainment Weekly hozta le az információt, miszerint a színészveteránnak számító Annabella Sciorra csatlakozott a Luke Cage második évadának stábjához Rosalie Carbone szerepében. A képregényekben ez a karakter elsősorban Frank Castle egyik maffiózó ellensége, míg a sorozatban az első leírás szerint egy "rendkívül veszélyes alvilági játékos, akinek tervei vannak Harlemmel."

A színésznőt legtöbben talán a Maffiózók című sorozatban nyújtott Emmy-díjra jelölt alakításáról ismerhetik, de szerepelt például a Dzsungelláz és A kéz, amely a bölcsőt ringatja című filmekben is. Legközelebb a Netflix GLOW című műsorának következő évadában lesz látható visszatérő szerepben.

Cheo Hodari Coker a következő szavakkal méltatta Sciorrát: "Nagy rajongója vagyok Spike Lee Dzsungelláza óta, és cseppet sem viccel Rosalie Carbone szerepében. Nem láttuk őt ilyen gengszterként a Maffiózók harmadik szezonja óta. Izgatott vagyok, hogy a Marvel univerzumban köszönthetjük őt." "Nem is lehetnénk boldogabbak, amiért lehetőségünk van együtt dolgozni egy ekkora tehetséggel" – tette hozzá Jeph Loeb producer. "Elképesztően komplex karakterről beszélünk, akihez Annabella a tökéletes választás."

A folytatás szinopszisa szerint miután Luke Cage (Mike Colter) tisztázta a nevét, hírességgé válik Harlem utcáin a golyóálló bőrével. Újonnan szerzett ismeretségével együtt nő a nyomás is, hogy megvédje a közösséget, de rá kell jönnie, nem lehet képes mindenkin segíteni. Egy félelmetes új ellenség felemelkedésével Luke kénytelen lesz szembenézni a vonallal, ami elválasztja a hőst a gonosztevőtől. A címszereplő mellett visszatér még Simone Missick (Misty Knight), Alfre Woodard (Mariah Dillard) és Theo Rossi (Shades), a teljes második évad június 22-én debütál a Netflixen. 

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7013742172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása