A Thor: Ragnarök sztárja szerint egyre valószínűbb a női hősökből álló mozifilm

2018. február 16. - Marvel Magyarország

Thompson bizakodó egy női Marvel-hősöket összeeresztő produkciót illetően.

f3edc48c8f14c89703dca218b25374fc.jpg

A Thor: Ragnarökben tavaly Valkűrként bemutatkozó Tessa Thompson kétségkívül a női szuperhősökből álló csapatfilm ötletének egyik legnagyobb rajongója, aki ha csak adódik rá lehetősége, kifejezi érdeklődését egy ilyen projekt kapcsán. Az Expedíció című új filmjének vörös szőnyeges bemutatóján az IGN kapta el pár szóra a színésznőt, ahol ismét megszólalt a témában.

"Készítik a Captain Marvelt, készítik a Fekete Özvegyet - látszólag nyitottak rá a Marvelnél, hogy a csajok uralják a soron következő negyedik fázist. Én bizakodó vagyok" – mondta Thompson a női főszereplésű produkcióról. "Ez nem rajtam múlik, de a Marvel rendkívül együttműködő. A Thor filmünk is beszélgetések eredménye, hiszen alaposan megtárgyalták Chris-szel [Hemsworth] és Markkal [Ruffalo], milyen elképzeléseik vannak róla. Szerintem Kevin Feige-t nagyon érdekli az ötlet, példaként ott van akár Valkűr, akár a Fekete Párduc számos kimagasló női karaktere."

Idén nyáron Evangeline Lilly bújik szuperhős jelmezbe A Hangya és a Darázsban, amit Brie Larson régóta várt bemutatkozása követ Marvel Kapitányként 2019-ben. És ahogy az interjúban elhangzott, a Marvel Studios jelenleg egy szóló Fekete Özvegy filmet fejleszt a háttérben (ha minden jól megy, ez nagy valószínűséggel 2020-ban kerülhet a mozikba Scarlett Johanssonnal az élen).

A képregények lapjain is nem egyszer előfordult már, amikor különböző hősnők közös erővel rúgták szét néhány gazember hátsóját, így igazából nem lehetetlen, hogy a jövőben kapjunk bármi hasonlót a nagyvásznon. Mindenesetre az elkövetkezendő filmekben az eddigieknél sokkal nagyobb teret kapnak majd a női szuperhősök, és vélhetően ez a tendencia a negyedik fázisban sem fog megszakadni.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr613675334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása