A Marvel eredetileg egy Hadigép-filmet is tervezett

2018. február 11. - Marvel Magyarország

A Fekete Párduc forgatókönyvírója egy korai tervükről mesélt.

war_machine_expo_reveal_2_update_2.jpg

Jövő hét csütörtökön kezd a hazai filmszínházakban a Fekete Párduc, ám mint most kiderült, az eredeti tervek szerint nem ez lett volna a Marvel Studios első fekete főhőssel debütáló produkciója. A film forgatókönyvét jegyző Joe Robert Cole egy interjúban elárulta, hogy nem sokkal a Vasember 2-t követően felkérték egy önálló Hadigép kaland megírására, és a hivatalos bejelentéshez is közel állt a stúdió.

"A találkozón elmondták, hogy egy Hadigép filmen gondolkoznak" – mesélte Cole. "Engem ért a szerencsés megtiszteltetés, hogy megírjam a forgatókönyvet, de miután összeálltak a Vasember 3. tervei, végül elvetették az ötletet." Azt még csak nagy vonalakban sem osztotta meg a riporterrel, hogy miről szólt volna pontosan a Don Cheadle nevével fémjelzett alkotás, de szerencsére azóta érdemleges képernyőidővel bír a karakter a Marvel Moziverzumban. A 2013-ban megjelent Vasember 3. óta feltűnt egy rövid, de fontos szerepben a Bosszúállók: Ultron korában, komolyan kivette a részét a Polgárháborúból, legközelebb pedig a hónapokon belül mozikba kerülő Végtelen háborúban tér vissza.

Hadigépnek több saját képregénysorozata is volt az évek során, ami egyértelműen bizonyítja, hogy van benne potenciál, de míg Tony Stark ilyen jelentősen az univerzum része, addig talán nem lenne olyan izgalmas egymagában.

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6413652710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.02.12. 09:32:19

simán, a színész nagyon jó, és egy U.S. War Machine filmet megnéznék.
süti beállítások módosítása