A Fekete Párduc rendezője bemutatta volna a filmben Pókember ellenségét

2018. február 10. - Marvel Magyarország

Azért mi elnéznénk őt egy folytatásban.

blackpanther5a54455f29f25.jpg

Bár a jövő héten végre hazánkban is mozikba kerülő Fekete Párduc így sem szenved hiányt ellenségekben, a filmet író és rendező Ryan Coogler az eredeti tervek szerint még fontolgatott egy sokak számára valószínűleg ismerős nevet a fejében. A Yahoo! Movies-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy az elsősorban Pókember gonoszként ismert Kravent is akarta szerepeltetni a produkcióban, azonban rá kellett döbbennie, hogy a karakter jogait nem a Marvel Studios birtokolja teljes egészében.

"Marvel-rajongóként szíved szerint az összes karaktert felvonultatnád, de aztán rájössz, hogy bizony szerződéses dolgokkal is számolni kell. Christopher Priest egyik sorozatában van egy elég kemény és nagy jelenet, ahol a Párduc Kravennel csap össze." Ugyan Pókember már a filmes univerzum része, de az egyéb hozzá tartozó karakterek jogait továbbra sem használhatja a saját kedvére a Marvel Studios. "Mindig is szerettem Kravent, szinte minden iterációban. Szóval felmerült bennem, hogy beletehetem-e a filmbe, mikor emlékeztettek, hogy nem is használhatjuk. Kissé csalódott voltam, de utólag nézve fogalmam sincs, működött-e volna egyáltalán, ez még a fejlesztés korai szakaszában volt téma."

Coogler elmondta, hogy a potenciális karakterek között például Elijah Bradley, vagyis a Patriot neve is felmerült, aki a képregényekben a Young Avengers tagja és Isaiah Bradley leszármazottjaként mutatkozott be - egyike azon kevés katonáknak, akik túlélték a szörnyű szuperkatona kísérleteket a második világháború idején. Bár Patriot nagyon érdekes figura és a későbbiekben szívesen is látnánk a vásznon, igazság szerint nulla kötődése van Fekete Párduchoz vagy Wakandához, így jobbnak látták a készítők őt sem bemutatni és az olyanokra összpontosítani, mint M'Baku, Killmonger, T'Challa, Nakia, Okoye, Shuri, Ramonda, Klaue vagy Everett Ross.

(forrás: Yahoo)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3513650586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása