A S.H.I.E.L.D. ügynökei sztárjaival érkezik a Marvel Rising animációs film

2017. december 08. - Marvel Magyarország

Ígéretes alkotásra számíthatunk a Marvel animációs szegletéből.

marvel-rising_artwork515417958.jpg

A Marvel nagyot lép előre animációs vonalon, és új szuperhősök egész generációját hozzák el egyszerre. A stúdió tegnap egy új animációs filmet jelentett be Marvel Heroes: Secret Warriors címen, ami az univerzum legnagyobb feltörekvő és jövőbeli hőseit vonultatja fel. A csapatba olyan karakterek fognak csatlakozni, mint Ms. Marvel, Miss America, Mókuslány, Quake, Spider-Gwen, Inferno, Patriot, Exile vagy épp Captain Marvel, de természetesen nem hiányozhat majd Tippy Toe és Lockjaw sem.

A Marvel Rising: Secret Warriors először egy hatrészes, egyenként négyperces rövidfilm-sorozat formájában érkezik, ezt követi majd a teljes film valamikor 2018-ban. A karakterekhez olyan tehetséges színésznők adják a hangjukat, mint Kathreen Khavari (Ms. Marvel), Cierra Ramirez (Miss America) vagy Milana Vayntrub (Mókuslány), aki a jövőre várható élőszereplős New Warriorsban is megformálja a figurát. Quake-et természetesen A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben megszemélyesítő Chloe Bennet kelti életre, míg Spider-Gwennek az a Dove Cameron kölcsönzi a hangját, akit hamarosan szintén láthatunk a S.H.I.E.L.D. legújabb évadában.

A stábhoz csatlakozott továbbá Tyler Posey (Inferno), Kamil McFadden (Patriot), Kim Raver (Captain Marvel) és Booboo Stewart (Exile), Lockjaw hangját pedig Dee Bradley Bakernek köszönhetjük. A csapat az egyaránt S.H.I.E.L.D.-es veterán Ming-Na Wen által megformált Halával néz majd szembe.

Ha pedig animáció, akkor ne feledkezzünk meg a Miles Morales-féle Pókember rajzfilmről sem, aminek első előzetese ezen a hétvégén debütál a brazíliai Comic-Conon. A produkció nem része sem a Marvel, sem a Sony filmes univerzumának, várhatóan teljesen önálló, a többi filmhez és játékhoz egyáltalán nem kötődő alkotás lesz. Annyit már most tudunk, hogy a történet – egyelőre ismeretlen – főgonoszának Liev Schreiber kölcsönzi majd a hangját, de a stábot például az Oscar-díjas Mahershala Ali is erősíti.

marvel-rising_artwork.jpg

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1513457817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása