BREAKING: Íme az első képek és részletek a következő X-Men kapcsán

2017. december 07. - Marvel Magyarország

Itt vannak az első információk a következő X-Men felvonásból.

xmen-darkphoenix-index.jpg

A Főnix felemelkedőben... ismét! 2018. november 2-án debütál a filmszínházakban a Dark Phoenix, az az X-Men történet, melynek hű adaptálására a rajongók évek óta várnak. Brett Ratner 2006-ban már megpróbálkozott az ikonikus sztori megfilmesítésével az X-Men: Az ellenállás vége személyében, de akkor a stúdió nyomására kénytelenek voltak csupán mellékcselekménnyé redukálni. Az Entertainment Weekly jóvoltából végre betekintést nyerhetünk a jövő évi mutánsmoziba, a cselekmény első részletei mellett képeket is szemügyre vehettek a folytatásban.

A Bryan Singer rendezte X-Men: Az eljövendő múlt napjai és az X-Men: Apokalipszis után az eddigi producerként tevékenykedő Simon Kinberg itt debütált rendezőként, aki úgy érezte, mindenképp el kell mesélnie Jean történetének ezen szakaszát. "A film tisztán összeállt a fejemben, érzelmileg és vizuálisan is, szóval ha át kellett volna adjam másnak a rendezést, az teljesen padlóra küldött volna."

A történet 1992-ben játszódik, tíz évvel az Apokalipszis eseményeit követően. Az X-Ment olyan tagok teszik ki, mint Mystique (Jennifer Lawrence), Bestia (Nicholas Hoult), Ciklon (Alexandra Shipp), Árnyék (Kodi Smit-McPhee) és Higanyszál (Evan Peters), egy teljesen szokatlan szerepbe helyezve őket: nemzeti hősökké válnak. Charles Xavier (James McAcoy) még a Time magazin címlapján is ott virít, ám növekvő egója veszélybe sodorja a csapatot. "Kissé a fejébe száll a büszkeség, a csapatot pedig extrémebb küldetésekre küldi," kezdte Kinberg. "Miután végrehajtanak egy űrbéli mentőakciót, egy napkitörés átjárja az X-Jetet, és egy hatalomra éhes, rosszindulatú energia szállja meg Jeant – a Főnix."

Kattints a galériára a képekért és a hozzájuk tartozó leírásokért!

Chris Claremont képregénye alapján a Dark Phoenix olyanokat is átemel a nagyvászonra, mint az X-Men első űrbéli utazását. "Nyugodtan mondhatom, hogy ez a legérzelmesebb, indulatok által vezérelt X-Men film," kezdte McAvoy. "Rengeteg áldozat és szenvedés kíséri végig." Az első történetleírás szerint megindul a harc Jean lelkéért, a Főnix ugyanis a teste és lelke fölött is át akarja venni az irányítást, valamint elpusztítani az X-Ment, elsősorban Jean mentorával, Charles Xavierrel.

Sophie Turner, Jean megszemélyesítője, hogy kellőképp felkészüljön a szerepre, a skizofréniát is tanulmányozta. "Mi történik akkor, ha a személy, akit a legjobban szeretsz, sötétségbe merül?" – tette fel a kérdést.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9313452971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása