A Sony Pictures az élő vámpír Morbiusról fejleszt Pókember spinoff filmet

2017. november 13. - Marvel Magyarország

Újabb karaktert dobtak a kalapba Pókember világából.

morbius-spider-man-villain-spin-off-with-jared-leto-to-begin_nvab.jpg

Morbius, az „élő vámpír” saját filmet kaphat a Sony saját képregényfilmes univerzumban, jelenti a The Hollywood Reporter. Értesüléseik szerint a stúdió a Power Rangers íróit, Burk Sharplesst és Matt Sazamat bízta meg a forgatókönyv elkészítésével, ami állítólag teljes titokban már össze is állt, és be van nyújtva a fejesek számára. A páros olyan további természetfeletti akciófilmeken dolgozott korábban, mint Az ismeretlen Drakula, Az utolsó boszorkányvadász, valamint az Egyiptom istenei.

Michael Morbius elismert Nobel-díjas tudós volt, aki egy halálos vérbetegségben szenvedett. Végül kidolgozott egy eljárást, mely reményei szerint képes lett volna megmenteni az életét. Az eljárás mellékhatásaként azonban a vámpírokéhoz hasonló tulajdonságokra tett szert (hatalmas erő, gyorsaság és a repülés képessége), illetve csillapíthatatlan vérszomj lett rajta úrrá. Eredetileg gyakran összetűzésbe keveredett Pókemberrel és az X-Mennel is, később viszont megígérte, hogy bűnözők véréből fog táplálkozni, míg meg nem találják a gyógymódot betegségére.

A Sony látszólag egy sötétebb vonalat kíván képviselni filmjeivel, ugyanis a friss projekt mellett előkészületi fázisban van a Silver Sable és Black Cat karaktereit főszerepeltető Silver & Black, a Tom Hardy nevével fémjelzett Venomot pedig jelenleg forgatják. A Morbius kapcsán az írókon kívül semmilyen egyéb információ nem látott napvilágot, és egyelőre a stúdió sem kommentálta a jelentést.

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5113263645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.11.14. 12:07:27

és se pókember, se penge nem lesz benne.

biztos jó lesz...
süti beállítások módosítása