Bemutatkoznak a szupererők a Marvel's Runaways poszterein

2017. november 10. - Marvel Magyarország

Ismerkedjetek meg kicsit a hamarosan induló sorozat hőseivel.

marvelsrunaways_y1_adart_billboard.jpg

Kevesebb mint két héten belül rögtön három epizóddal startol el Josh Scwartz és Stephanie Savage kritikusok által is elismert Marvel sorozata, a Marvel's Runaways, amely hat különböző tinédzser történetét meséli el. Bár a srácok egymást is alig bírják elviselni, össze kell fogniuk egy bűnszövetkezet ellen, akik történetesen a saját szüleik. Nézzétek meg a képességeket prezentáló plakátokat.

A hatos fogat többségének megvan a maga ütőkártyája, ezek az Entertainment Weeklynél debütált, alább látható banneren, illetve karakterplakátokon mutatkoznak meg. Nico (Lyrica Okano) irányítja a Staff of One nevű mágikus eszközt, Molly (Allegra Acosta) izzó szemei hatalmas erejét tükrözik, Chase (Gregg Sulkin) a híres Fistigonokat viseli, Karolina (Virginia Gardner) izzó karkötője valójában képessége mérsékletéért felel, Gert (Ariela Barer) pedig telepatikus úton irányítja a genetikai úton teremtett Old Lace nevű velociraptorát (az ő farka lóg be bal oldalt). Alex (Rhenzy Feliz) a csapat agya, bár a képregények alapján ő is tartogat meglepetéseket.

A Runaways november 21-én indul a Hulu műsorán, ahol heti bontásban követhetjük majd a tizenhárom részes első évadot.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4813231101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása