A Thor: Ragnarök uralta a mozikat a hétvégén

2017. november 05. - Marvel Magyarország

Az elvárásokhoz méltóan teljesített a Marvel Studios idei utolsó alkotása.

thor-ragnarok-chris-hemsworth.jpg

A becsléseknek megfelelően 121 millió dollárt hozott a Thor: Ragnarök az amerikai pénztáraknál az első hétvégéjén, ezzel az idei év negyedik legerősebb nyitóhétvégéjét produkálva. A 2017-ben debütált három Marvel stúdió mozifilm egyaránt benne van az öt legjobb idei nyitányban, A galaxis őrzői vol. 2 ugyanis 146,5 millió dollárt, a Pókember: Hazatérés pedig (a Ragnaröktől nemsokkal lemaradva) 117 millió dollárt hozott konyhára.

Taika Waititi filmje 41%-kal jobban kezdett, mint az azt megelőző Thor: Sötét világ (85,7 millió), ráadásul 84%-kal jobban, mint az első rész 2011-ben a maga 65,7 milliójával. Az amerikai jegyeladások mellett a nemzetközi piacon is szépen teljesít a film, Kínában például a valaha volt legnagyobb novemberi kezdéssel büszkélkedhet. Világszinten jelen pillanatban 427 millió dollárt tudhat magának a Marvel Moziverzum tizenhetedik darabja. Néhány országban ez volt a második hete, míg máshol (köztük hazánkkal) az Államokkal egyszerre kezdett a 180 milliós költségvetéssel bíró Thor-mozi.

Legfrissebb számaival a Thor-franchise legújabb darabja átlendítette a Marvel Moziverzumot a 13 milliárd dollár bevételen. 

(forrás: Box Office Mojo)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6313186434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása