A S.H.I.E.L.D. ügynökei 5. évad: Ismerjétek meg az új szereplőket

2017. november 02. - Marvel Magyarország

Nem egy új karaktert fog bevezetni a sorozat folytatása.

agentsofshield-poster-fokep.jpg

Amikor utoljára láttuk őket, Coulson és a csapat kormányügynökök általi letartóztatásra várt, ám ehelyett elrabolták őket, és rejtélyes módon az űrben kötöttek ki. A hamarosan érkező ötödik évad első etapjában rá kell jönniük, hogy hol is vannak pontosan, és hazajutniuk, mielőtt lejár az emberiség órája. Az Entertainment Weekly jóvoltából most lehetőségünk van megismerkedni négy újdonsült karakterrel, akikkel kedvenc ügynökeink az űrben fognak összefutni. Képek és rövid leírások a folytatásban!

Deke (Jeff Ward)
Dake hatalmas túlélő és egy kissé vad guberáló, aki képes megadni az embereknek bármit, amire szükségük van, azonban az árat ő szabja meg. Éles és gyors észjárásával egyszerre bizonyul kiváló lehetőségnek a szorult helyzetekben, valamint egy igencsak nehezen megbízható embernek.

Tess (Eve Harlow)
Tess leleményes, önellátásra törekszik nagyon kétségbeesett körülmények között, de erősen bízik egy szebb jövőben önmaga és a hozzá közelállók számára. Ő az élő bizonyítéka annak, hogy a jó emberek még a legnehezebb időkben is küzdeni fognak egymásért.

Flint (Coy Stewart)
A fiatal Flint kénytelen volt túl gyorsan felnőni egy kemény környezetben, de ennek ellenére sem vesztette el a vágyát, miszerint lehet belőle valaki. Amikor útja a S.H.I.E.L.D. csapatéval kereszteződik, talán esélye lesz bebizonyítani, hogy nagy dolgokat tud tenni.
Érdekesség: Flint egy karakteren alapul az Inhumans képregényekből, aki képes sziklák és kövek irányítására.

Grill (Pruitt Taylor Vince)
Grill egy mogorva munkafelügyelő, aki megbocsájthatatlan temperamentummal bánik a parancsnoksága alatt álló emberekkel. Nincsenek illúziói a világról, amelyben él, emiatt pedig nem lehet egyszerűen becsapni őt.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei várva várt 5. évada december 1-én startol el az ABC műsorán, ráadásul rögtön két darab epizóddal.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8113147722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása