Elképesztő összeggel nyitott a Thor: Ragnarök az elővetítéseken

2017. október 29. - Marvel Magyarország

A mennydörgés istene nem okoz csalódást a pénztáraknál.

thor_ragnarok_fokep_005.jpg

Ugyan az Egyesült Államokban és még jó pár országban, köztük hazánkban is várat magára a Thor: Ragnarök bemutatója, addig bizonyos helyeken már megvoltak az elővetítések, amelyek elképesztő bevételt hoztak a legújabb Marvel Studios és Disney produkciónak: a film határozottan említésre méltó 107,6 millió dollárt kaszált ezen a hétvégén a piac mindössze 50 százalékából olyan korábbi címeket felülmúlva, mint például A galaxis őrzői vol. 2 (4%-kal) vagy a Doctor Strange (25%-kal).

A legtöbb helyen a Ragnarök bizonyult a valaha volt legnagyobb októberi nyitánynak, beleértve Dél-Koreát (15,5 millió), a forgatási helyszíneként szolgáló Ausztráliát (8,4 millió), valamint Brazíilát (8,3 millió), csakhogy néhányat említsünk. Mindezek előtt az Egyesült Királyság áll, ahol 15,8 millió dollárral kezdett a film pár nap leforgása alatt. Az összesített közel 108 millió dolláros bevételnek jócskán sikerült meghaladnia az előzetes várakozásokat, amik 85-100 millió közé becsülték az elővetítések eredményét. Egyedül az IMAX vetítéseken 6 millió dollárnyi értékben adtak el rá jegyeket. 

Az új szuperhős kaland minden bizonnyal az észak-amerikai mozikban is nagyot fog szakítani november 3-tól, a becslők valahol 100 és 125 millió dollár közé tippelik az első hétvégi számokat. Mindemellett még számos jelentős külföldi piacon várat magára a Thor: Ragnarök premierje, többek között ilyen Kína, Japán, Mexikó, Németország és Oroszország is, hazánkban pedig szintén jövőhéttől, egész pontosan november 1-től válthatunk belépőt a folytatásra.

(forrás: Box Office Mojo)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5613115246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása