Együtt a két címszereplő A Hangya és a Darázs legújabb forgatási fotóin

2017. október 16. - Marvel Magyarország

Már épp ideje volt, hogy szemügyre vehessük a párost.

a-hangya-es-a-darazs-fokep-ew.jpg

Lassacskán a végéhez közelít a Marvel egyik nagy meglepetésének betudható A Hangya második részének forgatása, amelyben Scott Lang (Paul Rudd) mellett végre Hope van Dyne (Evangeline Lilly) is magára ölti a klasszikus karakter, Darázs jelmezét. Külön-külön ugyan már elcsíphettünk róluk néhány fotót az elmúlt hetekben, de együtt, ráadásul jelmezben most először vehetjük szemügyre a két főszereplőt. A Michael Douglas alakította Dr. Hank Pym is feltűnt a hétvégi forgatáson, mint azt láthatjátok a lenti galériában. 

A történet hivatalos leírása szerint az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után Scott Langnek szembe kell néznie döntésének következményeivel, szuperhősként és apaként egyaránt. Miközben próbál egyensúlyt teremteni az élete és a Hangyaként való felelősségei között, Hope van Dyne és Dr. Hank Pym egy sürgős új küldetéssel járul elé. Scottnak még egyszer magára kell húznia a szerkót és együtt kell működnie a Darázzsal, mialatt közös erővel próbálják feltárni a múlt titkait.

A Hangya és a Darázs 2018. július 6-án kerül a tengerentúli mozikba, közel három évvel az első rész bemutatóját követően. 

(forrás: Just Jared)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8712993478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása