Így néz majd ki Vasember legújabb páncélja a Bosszúállók: Végtelen háborúban

2017. október 10. - Marvel Magyarország

Először vethetünk pillantást Vasember legújabb páncéljára.

316036_7f05d480ed0443c8833fd9787e6a857e-1-.jpg

A nagy találkozások, tragikus fordulatok és egyebek mellett, amiket megígértek nekünk a jövőre érkező Bosszúállók: Végtelen háborúba, ahogy azt megszokhattuk, a hősök többsége jelentős frissítést kap jelmez és fegyverek tekintetében. Mint minden filmben, Tony Stark (Robert Downey Jr.) itt is egy vadonatúj páncélzattal készül a Thanos elleni kozmikus harcokra; néhány frissen napvilágot látott hivatalos koncepciós képen pedig jól szemügyre is vehetjük a szóban forgó darabot, ami látszólag az eddigi legfejlettebb Stark technológia lesz.

Galériánk második darabján jól megnézhetitek a Végtelen háborús úgynevezett űrpáncélt (space suit), amely ezek alapján képes különféle sugárvetők és energia fegyverek létrehozására egyfajta alakváltoztatással, míg hátulra szárnyakat is kapott. Ennek vélhetően tényleg az űrben játszódó jeleneteknek lesz jelentősebb szerepe. Tekintettel a páncél ezen az arton látható képességeire és esztétikájára, sokak szerint ez a képregényekben "Model Prime"-nak nevezett páncélzat filmes verziója lehet.

A Model Prime-ot Tony Stark csak nemrég alkotta meg, nemsokkal azután, hogy egy Riri Williams nevű középiskolai diák (az új Vasember a képregényekben) feltörte Tony Stark visszamodellezési technikájának kódjait, magyarul maga is el tudott készíteni egy Vasember páncélt. Tony elismerte a lányt, majd ő is tett néhány óriási lépést a Model Prime-mal; a páncél végső tervezete tartalmazott egy svájci bicska típusú fegyverkészletet, képes volt nanotechnikát alkalmazni és létrehozni bármilyen fegyvert, ráadásul ennek hála bármely korábbi páncélját magára tudta tölteni (legyen az a Hulkbuster, a lopakodó, stb.)

A páncél Tony agyszinapszisához kapcsolódik, hogy szó szerint gondolatnyi sebességgel reagálhasson, vagy másodpercek alatt nagy sebességű repülési üzemmódra kapcsoljon szükség esetén. Még ennél is fontosabb, hogy ellenáll mindenféle nagy erejű támadásnak, legyen az valamilyen hanghoz, elektromágnesességhez kötődő, vagy egy szimpla nagy energiájú robbanás. Még ha mindez kicsit soknak is tűnhet valakik számára, egy olyan grandiózus csatába, amire számítani lehet, nagyon elkél egy ilyen páncél, amennyiben nem akarjuk konzervként látni Vasembert.

(forrás: ComicBook.com) 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7212946329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása